Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Folkreisā atgriežas Valters Frīdenbergs

EasyGet.lv, 02.03.2012. 17:41

LAF Folkreisa Ziemas kausa 5. posma pieteikumu sarakstā pēdējā brīža pārsteigums – startam svētdien Vecpils autotrasē pieteicies dziedātājs Valters Frīdenbergs. Viņš startēs ar VW Golf II automašīnu ar 33. starta numuru, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns.
Folkreisā atgriežas Valters Frīdenbergs

Valteram šī būs otrā folkreisa sacīkste. Pēc debijas folkreisā turpat Vecpilī janvārī dziedātājs solīja, ka atgriezīsies atraktīvajā autosporta disciplīnā. Tas notiks ātrāk nekā cerēja pats sportists: „Tā kā sākotnēji Vecpils posms bija paredzēts sestdienā, pat neplānoju apmeklēt šo sacīksti, jo to neļautu mans darbu grafiks.," saka Valters. „Taču, kad sacīksti laika apstākļu dēļ pārcēla uz svētdienu, ķēros pie lietas un meklēju iespēju tikt uz starta. Kārtējo reizi paldies Sporta klubam „Vecpils", kura vīri atrada risinājumu manai vēlmei startēt!"

Valters Frīdenbergs startēs ar SK Vecpils folkreisa braucēja Ulda Maskalāna VW Golf II automašīnu. Savā pirmajā sacīkstē janvārī, startējot ar Opel Astra, Frīdenbergs bija spiests izstāties, atrodoties C fināla brauciena līderpozīcijā apli pirms finiša. Formāli tika gūta 25. vieta, lai gan sportista potenciāls solīja augstāku rezultātu.

LAF Folkreisa Ziemas kausa 5. posms norisināsies svētdien, 4. martā Vecpils autotrasē, Rīgas – Liepājas šosejas 162. kilometrā. Sacensību sākums pl.10:30.

Foto: Valters Frīdenbergs. Foto (c) Autocross.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV