Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Siguldā aizvadītas sacensībām snovborda slalomā

EasyGet.lv, 05.03.2012. 15:46

Siguldas kausa ietvaros 4. martā notika aizraujošas sacensības paralēlajā snovborda slalomā. Īpaši spraiga cīņa bija vērojama sieviešu, vīriešu kā arī senioru grupās.
Siguldā aizvadītas sacensībām snovborda slalomā

Jauniešu grupās sacensībām bija pieteikušies pārāk maz dalībnieku, tādēļ jaunieši tika pievienoti vecākām sportistu klasēm, tomēr par šīs vecuma grupas uzvarētājiem tika atzīti Paula Anna Vītola un Markuss Lasmanis-Dimza.

Junioru klasē vietu sadalījums precīzi atbilda kvalifikācijas sacensību rezultātiem – Eduards Balodis bija pārliecinoši ātrākais, un viņu finālā nespēja noķert ne Intars Ivanovs, ne Aleksandrs Ablaževičs.

Daudz spraigākas sacensības bija vērojamas sieviešu sporta klasē. Kvalifikācijā pārliecinoši labākos rezultātus uzrādīja Signe Valdusa un Sindija Buklāgina, taču kļūda ceturtdaļfinālā no cīņas par uzvaru izslēdza Sindiju, savukārt Signe kļūdījās pusfinālā un spēja izcīnīt tikai trešo vietu. Finālā tikās Dace Kupniece un Linda Zvaigzne. Arī Dace pieļāva kļūdu, kas divu braucienu summā Lindai deva 0,13 sekunžu pārsvaru un uzvaru Siguldas kausā.

Arī vīriešu grupā cīņas bija tik pat spraigas. Kļūdas un kritieni no cīņas izslēdza ne vienu vien uzvaras pretendentu. Sīvā cīņā vietu uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena izcīnīja Ansis Blumbergs. Otro un trešo vietu attiecīgi izcīnīja Andris Ablaževičs un Arnis Jurģels.

Lai arī jaunizveidotajā senioru klasē šoreiz startēja tikai četri dalībnieki, cīņas līdz pēdējam metram bija pietiekami spraigas – uzvarētājus katrā pārī bija iespējams noskaidrot tikai ar elektronisko mēraparātu palīdzību. Šajā grupā šoreiz veiksmīgākie izrādījās Gints Zommers, Olafs Vītols un Klāvs Čeže.

Ar sacensību rezultātiem iespējams iepazīties Latvijas Slēpošanas savienības informatīvajā portālā www.infoski.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV