Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Nordea" Rīgas maratonam iespējams reģistrēties par zemāku maksu

EasyGet.lv, 12.03.2012. 14:45

Nordea Rīgas maratonam par zemāku dalības maksu iespējams reģistrēties līdz 15. martam, informē "NECom" projektu vadītāja Inese Ķīkule. Līdz pasākumam atlikušas 10 nedēļas, tādēļ šis ir arī pēdējais brīdis sākt gatavoties un plānot treniņus tiem, kuri paredzējuši piedalīties maratona un pusmaratona distancēs.
"Nordea" Rīgas maratonam iespējams reģistrēties par zemāku maksu

Dalībai Nordea Rīgas maratonā ir iespējams pieteikties līdz 19. maijam oficiālajā mājaslapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā. Kā jau ierasts, pasākuma ģenerālsponsors Nordea banka visiem saviem klientiem līdz 30. aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas.

Nordea Rīgas maratonā šogad dalībniekiem būs pieejamas 4 distances: 42 km, 21 km, 10 km un 5 km. Sagaidāms, ka vispopulārākā, līdzīgi kā iepriekšējos gados, būs 5 km distance.

Patlaban dalībai maratonā pieteikušies dalībnieki no 37 pasaules valstīm. Ārpus Latvijas Nordea Rīgas maratons jau tradicionāli īpaši populārs ir Somijā, Vācijā, Igaunijā, Lietuvā un Lielbritānijā. Taču pateicoties starptautiskajai atzinībai - pašu dalībnieku vērtējumam, Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) "Bronzas" kvalifikācijas zīmei, kā arī iekļaušanai Britu izdevniecības "HarperCollins Publishers" skriešanas ceļvedī "World's Ultimate Running Races" - Nordea Rīgas maratons kļūst populārs arī ārpus Eiropas. Kaut arī dotajā brīdī skaitliski nelielas, 20.maijā uz starta līnijas izies arī grupas no Japānas, Arābu Emirātiem, Brazīlijas, Ķīnas, Kostarikas, Uzbekistānas un citām pasaules valstīm. 2011.gadā pasākums pulcēja dalībniekus no 45 pasaules valstīm.

Par Nordea Rīgas maratonu

2012.gadā Nordea Rīgas maratons notiks 20.maijā. Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. 2011.gadā pasākums pulcēja 16 350 dalībnieku no 45 pasaules valstīm. Nordea Rīgas maratons ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) "Bronzas" kvalifikācijas zīmi (Bronze Label). Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom. Ģenerālsponsors - Nordea banka, tehnoloģiju partneris - Lattelecom, sponsori - Hanzas maiznīca, adidas un Rimi. Partneri - Clear Channel Latvia, LNT, Radio 101, Dienas žurnāli, LETA, tvnet.lv, LIVE RIGA, airBaltic, Sporta Laboratorija, SportaCentrs.com, Lielbritānijas vēstniecība Latvijā, Radisson Blu Latvia, Isostar, BMW WESS Select, Sony un citi.

Foto: Nordea Rīgas Maratons 2011. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV