Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rīgas Dinamo sezonas noslēguma pasākums Arēnā Rīga

EasyGet.lv, 13.03.2012. 09:40

Sestdien, 17. martā, plkst. 14:00 Arēnā Rīga notiks Rīgas Dinamo 2011/2012. gada sezonas noslēguma pasākums, kura ietvaros hokejisti piedalīsies dažādos ar hokeju saistītos veiklības un prasmju konkursos, kā arī apmeklētājus ar saviem priekšnesumiem priecēs pazīstami estrādes mākslinieki, informē komandas mediju koordinators Jānis Stepītis. Pasākuma gaitā notiks arī loterijas „Dinamobīlis Dinamomīlim" noslēguma izloze, kuras galvenā balva būs automašīna - 21. gadsimta Beetle.
Rīgas Dinamo sezonas noslēguma pasākums Arēnā Rīga

Rīgas Dinamo ar šo noslēguma pasākumu vēlas pateikties visiem saviem uzticīgajiem līdzjutējiem, kuri visas sezonas garumā atbalstīja komandu, un bija kopā ar to gan uzvarās, gan zaudējumos. Rīgas DINAMO ceturto sezonu pēc kārtas iekļūst KHL Gagarina kausa izslēgšanas spēlēs, un šādus rezultātus nebūtu iespējams sasniegt bez kluba atbalstītājiem un labākajiem līdzjutējiem pasaulē!

Ieejas maksa uz Rīgas Dinamo 2011/2012. gada sezonas noslēguma pasākumu 2 lati; skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem 1 lats.

Biļetes no šodienas, 13. marta, plkst. 12:00 nopērkamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā – www.bilesuserviss.lv. Sezonas un brīvdienu abonementu īpašniekiem, uzrādot abonementa karti, ieeja bez maksas.

Ieeja pasākuma dienā Arēnā Rīga no plkst.13:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV