Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sākas biļešu tirdzniecība uz „Euro Hockey Challenge" spēlēm

EasyGet.lv, 14.03.2012. 10:55

Latvijas hokeja cienītājiem šajā pavasarī būs iespēja atbalstīt savu izlasi gan pārbaudes spēlēs pašu mājās, gan izbraukumā, gan doties uz pasaules čempionātu Zviedrijā.

No 5. maija Latvijas hokeja valstsvienība 16. reizi startēs pasaules čempionātā elites divīzijā. Lai sasniegtus augstus mērķus turnīrā, komandai būs nopietni jāstrādā sagatavošanas posmā.

Jau otro gadu Latvijas hokeja valstsvienība piedalīsies „Euro Hockey Challenge" tūrē, informē Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs. Pērn sešās spēlē tika izcīnīta viena uzvara, šogad vajadzēs vairāk, jo visi spēles rezultāti tiks ņemti vērā, rēķinot kopējo reitingu. Komandai, kurai būs vismazāk punktu šajos mačos, nākamgad būs liegts piedalīties „Euro Hockey Challenge" tūrē, kurā piedalās Eiropas TOP 10 hokeja izlases. Jau zināms, ka 6. un 7. aprīlī Latvijas izlase „Arēnā Rīga" sacentīsies ar Čehijas vienību, kura pērn izcīnīja bronzas godalgas. 11. un 13. aprīlī izbraukumā spēlēs ar Dānijas izlasi. 20. un 21. aprīlī „Arēnā Rīga" tiks uzņemta spēcīgā Krievijas izlase, kura pasaules reitingā ieņem pirmo vietu.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas „Arēnā Rīga" 30. aprīlī un 1. maijā, kad Latvijas izlase sacentīsies ar Francijas valstsvienību. Franči pagājušajā pasaules čempionātā ierindojās 12. vietā. Šīs pēdējās pārbaudes spēles gan nebūs aizvadītas „Euro Hockey Challenge" spēļu ietvaros, jo sarunātas jau labu laiku iepriekš. Jāsaka, ka tā būs lieliska iespēja savu skatītāju priekšā aizvadīt labas spēles jau galīgajā sastāvā.

Biļešu cenas pieaugušajiem hokeja līdzjutējiem ļoti lojālas: Ls 15, 10, 7, 5 un 3. Pensionāriem, invalīdiem, studentiem un skolēniem biļetes ar 50% atlaidi (uzrādot attiecīgos dokumentus). Biļetes pārdošanā no 14. marta varēs iegādāties SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv.

Latvijas Hokeja federācija piedāvā iespēju hokeja klubiem un mācību iestādēm pasūtīt biļetes par 2 Ls. Biļetes ir domātas bērniem: uz 10 bērniem ieeja vienam pieaugušajam (pavadonim) par 2 Ls. Rakstveida pieteikumu sūtīt uz e-pastu: aleksandra@lhf.lv, tālrunis informācijai: 67565614.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV