Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā notiks lielākais cīņu šovs Baltijā

EasyGet.lv, 14.03.2012. 16:18

24. martā Arēnā Rīga visiem cīņas sporta faniem būs iespēja vērot šī gada lielāko cīņu šovu Baltijā TM Fighting Grand Prix, kura ietvaros notiks profesionālās cīņas pēc MMA un boksa noteikumiem, informē Sporta aģentūra WFCA Baltija.

Par pasākuma naglu solās kļūt titulcīņa par Baltijas čempiona titulu MMA, svara kategorijā līdz 96kg, kurā viens otram pretī stāsies pašmāju cīkstonis Mārtiņš Egle un sportists no Lietuvas Valdas Pocēvičus. Sporta totalizatora Optibet eksperti prognozē, ka abu sportistu izredzes iegūt Baltijas čempiona titulu ir līdzīgas, kas skatītājiem nozīmē lieliska cīņu šova baudīšanu. Vakara gaitā paredzēta vēl viena titulcīņa – Pāvels Lotahs centīsies savā īpašumā iegūt Latvijas čempiona boksā titulu svara kategorijā līdz 79kg.

TM Fighting Grand Prix piedāvā skatītājiem vēlreiz Latvijā redzēt iepriekšējā WFCA Baltija rīkotā cīņu turnīra uzvarētāju Džermienu Van Roju, kurš pērnā gada oktobrī jau pirmajā raundā pieveica mūsu pašu Konstantīnu Gluhovu, kā arī nu jau visā pasaulē zināmo latviešu bokseri Mairi Briedi. Cīņās piedalīsies arī citi labi zināmi pašmāju un ārvalstu sportisti.

Aģentūra WFCA Baltija apgalvo, ka šogad ir padomāts par visām šova niansēm – spēcīgi sportisti, titulcīņas, ringa meitenes un modes šovs cīņu starplaikos, konkursi un mūzika, iespēja vērot cīņas uz lielajiem ekrāniem, kā arī citas aktivitātes, kas padarīs vakaru neaizmirstamu.

WFCA Baltija pārstāvji skaidro, ka ir ieguldīts liels darbs, lai izveidotu šāda līmeņa pasākumu, jo tikai pēdējos gados Latvijā cīņas sports kļūst par skatītāju iemīļotu sporta veidu: „Ir lauzti stereotipi. Ja agrāk cilvēki uzskatīja, ka cīņas tā tāda kaušanās vien ir, tad šobrīd jau droši varam apgalvot, ka cilvēki ir izauguši un spēj atšķirt profesionālu sportu no kaušanās uz ielas. Aizvien vairāk jauniešu izvēlas savu dzīvi saistīt tieši ar cīņām, saprotot, ka šis sporta veids ne tikai norūda raksturu, attīsta ķermeni, koordināciju, bet ir ari daudz mazāk traumatisks, kā, piemēram, basketbols. Tas ir pierādīts fakts".

Jau iepriekš Latvijā ir notikuši cīņu šovi. Piemēram, 2011. gada oktobrī rīkotais Fight Arena. WFCA Baltija - vienīgā aģentūra, kas organizē tik liela mēroga cīņas sporta pasākumus, sola, ka šis šovs pārspēs visus iepriekšējos gan kvalitātes, gan augstā cīkstoņu profesionālā līmeņa ziņā.

Biļetes uz TM Fighting Grand Prix iegādājamas Biļešu Serviss kasēs.

Pasākumu organizē sporta aģentūra WFCA Baltija.

Vairāk informācijas: www.tmfight.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV