Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rallijs „Madona 2012" šajā gadā būs arī Igaunijas rallija čempionāta posms

EasyGet.lv, 15.03.2012. 12:50

Rallija „Madona 2012" organizatori un Madonas pilsēta ir uzsākuši sagatavošanās darbus, lai 8. un 9. jūnijā pie sevis uzņemtu visas spēcīgākās Latvijas rallija ekipāžas, kā arī labākos sportistus no tuvākām un tālākām kaimiņvalstīm.
Rallijs „Madona 2012" šajā gadā būs arī Igaunijas rallija čempionāta posms

Šogad rallijs „Madona 2012" nebūs tikai Latvijas rallija un rallijsprinta čempionāta posms, bet arī Igaunijas rallija čempionāta posms. Ja līdz šim bijām pieraduši, ka Igaunijas rallija ekipāžas Latvijā organizētajos rallijos ir pārstāvētas tikai ar dažām ekipāžām, tad šoreiz rallijā „Madona 2012" redzēsim pilnīgi visus Igaunijas spēcīgākos rallija braucējus, informē rallija „Madona 2012" preses sekretārs Mārtiņš Mālmeisters.

Kā atzīst rallija „Madona 2012" direktors Romāns Ērkulis, tad tiesības pie sevis uzņemt arī Igaunijas čempionāta posmu ir augsts iepriekšējo gadu novērtējums biedrības "Latvianbaja" organizētajiem rallijiem. „Esam bezgala gandarīti un priecīgi, ka tieši mums tika uzticēts noorganizēt vienīgo Igaunijas čempionāta posmu Latvijā. Tas uzliek papildus atbildības sajūtu un ir skaidrs, ka rallijs „Madona 2012" apņems pilnīgi jaunas aprises. Tie kļūs par rallija svētkiem ne tikai sportistiem, bet arī visiem rallija līdzjutējiem".

„Latvijas Mobilā telefona rallija komandas" pilots Andis Neikšāns ralliju „Madona 2012" gaida ar nepacietību un to raksturo kā vienu no labākajiem Latvijā ar izciliem ceļiem un trasēm. „Madonas reģionā ir ļoti daudz rallijam piemērotu ceļu, kas noteikti ir reti kuram citam rallijam Latvijā. Cīņas ir gaidāmas sīvas un ir jāņem vērā, ka šis būs arī Igaunijas rallija čempionāta posms, kas vairos konkurenci un ātrumu trasēs".

Jaunais Igaunijas rallija pilots Sanders Pārns no „MM-Motorsport" komandas rallijā „Madona 2012" šogad brauks pirmo reizi un no saviem kolēģiem viņš ir dzirdējis, ka Madonas rallijs ir gaidāms ļoti interesants. „Madonas rallijā pats vēl neesmu braucis, bet man ir informācija, ka tas būs ļoti aizraujošs, jo būs jauni vēl nekad nebraukti ātrumposmi. Tāpat jāņem vērā, ka rallijs „Madona 2012" būs arī Igaunijas čempionāta posms, tā kā es noteikti braukšu un klāt būs arī visi pārējie no Igaunijas".

Šobrīd norit pamatīgs darbs pie rallija „Guide I" sagatavošanas, kurā būs pieejama pirmā informācija par ralliju un noderīga informācija sportistiem un līdzjutējiem.

Rallija „Guide I" visiem interesentiem būs pieejams marta vidū un to varēs atrast rallija "Madona 2012" oficiālajā mājas lapā www.rallymadona.lv, kā arī www.autorally.lv dokumentu sadaļā.

Rallija līdzjutējiem ir unikāla iespēja piedalīties rallija „Madona 2012" līdzorganizēšanā. Mājas lapā internetā www.rallymadona.lv katrs interesents, aizpildot pāris lauciņus, var pievienot savas idejas, vēlmes un pārdomas par to – kādu ralliju „Madona 2012" viņš vēlētos redzēt, kādus pārsteigumus sagaidīt jeb vienkārši atbildēt uz jautājumu – Ko Tu vēlies redzēt rallijā? Rallija organizatori labāko ideju autoriem ir sagādājuši pārsteiguma balvas, kas ralliju „Madona 2012" viņiem padarīs daudz krāšņāku un neaizmirstamāku.

Foto no rallija "Jēkabbils - Madona 2011" Foto (c) Gatis Smudzis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV