Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noskaidros „Bikini Fitness Latvia 2012" čempioni

EasyGet.lv, 04.04.2012. 11:25

14. aprīlī Studio69 Koncertu zālē, Tērbatas ielā 73, Rīgā, notiks ikgadējais sporta pasākums - IFBB Atklātais Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un klasiskajā bodibildingā 2012 jauniešiem, junioriem un pieaugušajiem, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Noskaidros „Bikini Fitness Latvia 2012" čempioni

Sacensībās piedalīsies Baltijas valstu labākie sportisti, kuri sacentīsies piecās sporta disciplīnu kategorijās. To skaitā būs arī Eiropas un Pasaules čempionātu godalgoto vietu ieguvēji un 2011.gada konkursa finālistes.

Pasākuma ietvaros otro gadu pēc kārtas tiks prezentēta jau lielu popularitāti ieguvusī bikini fitnesa sporta disciplīna. Vairāk nekā 25 labākās šī sporta veida pārstāves no Baltijas valstīm cīnīsies par absolūto titulu nominācijā „Bikini Fitness Latvia 2012". Par meiteņu vizuālo un skatuves imidžu rūpēsies „L'Oreal Baltic", salona „Maija" profesionāļi un „International make-up artist school" vizāžisti. Žūrijā tiks pieaicināti gan Starptautiskās kategorijas sporta tiesneši, gan sabiedrībā pazīstami modes un stila speciālisti.

Sacensībās tāpat tiks noskaidrota labākā Latvijas sportiste bērnu un jauniešu fitnesa kategorijā, kura iegūs ceļazīmi uz Pasaules čempionātu fitnesā bērniem 2012.

Pasākums notiks augstā sportiskā līmenī, to vērtēs kvalificēti tiesneši, tiks pārstāvētas daudzveidīgas sporta disciplīnas, turklāt skatītājus priecēs arī krāšņi šova elementi. Uz pasākumu tiek laipni gaidīti visi sporta un estētiski skaisti attīstīta ķermeņa cienītāji, kuri vēlas vienkopus redzēt stiprākos Baltijas valstu atlētus, Latvijas skaistākās bikini fitnesa sporta pārstāves un lieliski pavadīt laiku!

Sacensību sākums: plkst. 13:00 bērni un jaunieši/ plkst. 14:00 pieaugušie.

Biļetes būs iespējams iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā.

Pasākumu atbalsta „L'oreal Baltic" un Matrix, salons "Maija", fitnesa klubi "Global Fitness", "Mevi Gym" un "F1", „Cido". Paldies mūsu informatīvajiem atbalstītājiem: SWH, SWH+, www.delfi.lv, www.easyget.lv, www.sarauj.com.

Turnīru organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija sadarbībā ar Bikini Fitnesa Studiju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV