Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Klāt ZZ Čempionāta 2012 pusfināli Rīgā un vairākos Latvijas reģionos

EasyGet.lv, 05.04.2012. 10:09

Noslēdzies pieteikšanās posms Latvijas lielākajām sporta un prāta spēlēm ZZ Čempionāts 2012, lai 10. aprīlī Dobelē dotu startu pusfinālu tūrei visā Latvijā, informē Zelta Zivtiņas sabiedrisko attiecību konsultante Elza Zīda. Sacensības norisināsies 10 pilsētās un tajās piedalīsies kopumā 650 klases. Turklāt pirmo reizi čempionāta vēsturē papildus 6.-8. un 10.-11. klasēm startēs arī 4.-5.klašu skolēni īpašajā Junioru līgā. Jau nākamnedēļ pēc pusfināla Dobelē 12.aprīlī sekos sacensības Ogrē. Savukārt Rīgā vērienīgs pusfināls notiks 16.aprīlī „Arēnā Rīga". ZZ Čempionātu organizē Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis.
Klāt ZZ Čempionāta 2012 pusfināli Rīgā un vairākos Latvijas reģionos

„ZZ Čempionāts 2012 ir pilns pārsteigumu. Mums ir ne vien jauna klašu grupa, bet arī jauns sporta skolotājs – Aldis Kalniņš, kas darbosies komandā ar tiesnesi Sančo (Sandri Vaļģi). Kopīgi esam iepazinušies ar visiem klašu mājasdarbiem – video sveicieniem mūsu olimpiešiem – un esam sajūsmā! Paši čaklākie un oriģinālākie darbi, piemēram, no Pilsrundāles, Rojas un Rīgas 6 vsk. skolēni, jau ir saņēmuši balvu – Radio 101 ballīti savā skolā, " stāsta Zelta Zivtiņas zīmola vadītāja Alise Avota. „Šogad visi startēs olimpisko spēļu zīmē un sacentīsies par lieliskām balvām – TREK Bodega velosipēdiem, Samsung Galaxy Mini mobilajiem telefoniem, kā arī 3 dienu ekstrēmu pārgājienu pa Latviju un braucienu uz Red Hot Chilli Peppers koncertu Tallinā."

„Esam gandarīti sadarboties ar ZZ Čempionāta organizatoriem – kopā ar mūsu Nike Training Club treneriem Ralfu Upmani, Martu Kešāni un Kristapu Strodu, ikviens sacensību dalībnieks varēs veikt kopīgu iesildīšanos pirms starta. Iesildīšanās pamatā izmantosim lielākā sporta labdarības skrējiena Nike Riga Run izdoto skolu programmas inovatīvo treniņu programmu, kas radīta ar Swedbank atbalstu. Īpašā programma ir lielisks palīgs, lai pareizi sagatavotos fiziskām aktivitātēm. Esam izveidojuši arī Nike Puzles staciju, kas ļaus ikvienam dalībniekam pārbaudīt savu erudīciju," stāsta Renāte Vociša-Bērzkalne, Nike mārketinga vadītāja.

Visiem skolēniem, kas ir iekļuvuši pusfinālos, informācija par pusfinālu norisi tiks paziņota individuāli. Savukārt pusfinālu dalībnieku saraksts, kā arī viss tūres grafiks būs pieejams čempionāta mājaslapā www.zzcempionats.lv un tiks papildināts ar uzvarētāju vārdiem, sacensībām tuvojoties. Paralēli aktivitātēm pusfinālos norisināsies arī SMS Čempionāts sadarbībā ar Samsung.

"Šogad SMS Čempionātā meklēsim izveicīgāko pirkstu īpašniekus, kas sacentīsies ātrrakstīšanā uz Samsung viedtālruņiem," komentē Andrejs Teteris, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju produktu mārketinga komunikāciju vadītājs. "Viedtālrunis daudziem kļuvis par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, tāpēc novēlam jauniešiem šopavasar sasniegt jaunus ātruma un precizitātes rekordus!"

Turklāt katrā čempionāta pusfinālā skolēnus sagaida sportiskā atrakcija AXA piedzīvojums, kā arī pārbaudījums, kas tapis sadarbībā ar Latvijas Florbola savienību. Par mūziku un enerģijas lādiņu rūpēsies Radio 101 dīdžeji, savus priekšnesumus demonstrēs Latvijas Zelta Talantu 2012 pusfinālisti un finālisti, kā arī skolēnus priecēs vēl daudzi citi pārsteigumi.

Kā ierasts, arī šogad ZZ Čempionāts norisinās trīs posmos. Pēc pieteikšanās kārtas seko pusfinālu tūre no 10. aprīļa līdz 3. maijam sacensībās Dobelē, Ogrē, Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Valmierā, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī un Kuldīgā. Tām klasēm, kas pusfinālā neiekļūs, tiks dota otra iespēja – izpildot čempionāta uzdevumu mājas lapā jeb piedaloties Online ZZ Čempionātā, 6 labākās klases katrā vecuma grupā uzreiz varēs iekļūt finālā. Lielais Fināls notiks 26. maijā Rīgā, kur tiks uzaicinātas 90 klases, kas būs uzrādījušas labākos rezultātus pusfinālos, kā arī 18 klases no Online ZZ Čempionāta. Kopā par uzvaru cīnīsies 108 klases no visas Latvijas.

ZZ Čempionāta 2012 pusfinālu tūre visā Latvijā:
10.aprīlis Dobele, Dobeles sporta centra halle, Tērvetes iela 10 (Zemgale)
12.aprīlis Ogre, Ogres novada sporta halle, Skolas iela 21 (Rīga un Rīgas reģions)
16.aprīlis Rīga, Arēna Rīga, Skanstes iela 21 (Rīga un Rīgas reģions)
18.aprīlis Daugavpils, Daugavpils Olimpiskais centrs, Stadiona iela 1 (Latgale)
20.aprīlis Jelgava, Jelgavas sporta halle, Mātera iela 44a (Zemgale)
23.aprīlis Valmiera, Vidzemes Olimpiskais sporta centrs, Rīgas iela 91 (Vidzeme)
25.aprīlis Jēkabpils, Jēkabpils 3.vsk., Slimnīcas iela 5 (Latgale)
27.aprīlis Madona, Madonas sporta centrs, Gaujas iela 13 (Vidzeme)
30.aprīlis Ventspils, Olimpiskais centrs "Ventspils", Sporta iela 7/9 (Kurzeme)
3.maijs Kuldīga, Kuldīgas vieglatlētikas manēža, Dzirnavu iela 13 (Kurzeme)
Lielais Fināls: 26. maijs Rīga, Esplanāde

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV