Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sākas reģistrācija SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam

EasyGet.lv, 10.04.2012. 12:57

Sporta pasākumu aģentūra Alpha Baltic Sport sākusi dalībnieku reģistrāciju visai 2012. gada Jūrmalas sporta maratonu sērijai, sākot ar 19.maijā plānoto SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonu, informē Alpha Baltic Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Kristīne Tjarve. Mājas lapā www.maratoni.lv ir iespējams reģistrēties katrām šā gada sporta sacensībām atsevišķi, kā arī iegādāties komplekso piedāvājumu visām sezonas sacensībām un sacensties par rezultātu kopvērtējumā.
Sākas reģistrācija SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam

Trešā Alpha Baltic Sport organizēto vasaras sporta maratonu sezona Jūrmalā tiks atklāta 2012. gada 19. maijā ar starptautiskajām velosacensībām Jūrmala Grand Prix 2012 un SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonu. Jūrmala Grand Prix 2012 ir iekļautas Starptautiskās riteņbraukšanas savienības (UCI) Europe Tour 1.1 klasē un pulcēs Latvijā vienkopus UCI profesionālās kontinentālās komandas, sportistus no Eiropas spēcīgākajām un abām Latvijas profesionālajām riteņbraucēju komandām. Savukārt SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons pulcēs ikvienu interesentu, kuram patīk aktīvais dzīvesveids.

SMScredit.lv izpilddirektors Toms Jurjevs: „Esam priecīgi uzsākt sadarbību ar Jūrmalas sporta maratonu sēriju, jo mēs esam par aktīvu un veselīgu dzīvesveidu. Redzam, ka šis projekts pirmo divu sezonu laikā ir veiksmīgi sevi pierādījis un darbosies ilgtermiņā, līdz ar to esam nolēmuši dot savu ieguldījumu tā veiksmīgākai norisei. Jāpiebilst, ka arī SMScredit.lv komanda plāno piedalīties šajās velosacensībās un popularizēt aktīvā dzīvesveida nozīmi ikviena cilvēka dzīvē."

Kā jau minēts, 2012. gada maratonu sērija norisināsies lielākajā Baltijas valstu kūrortpilsētā Jūrmalā, kas ir Baltijā populārākais kūrorts, ar starta/ finiša zonu pašā Jūrmalas sirdī pie Dzintaru koncertzāles. Pateicoties Jūrmalas sporta maratonu atbalstītājiem, visiem bērniem vecumā līdz 12 gadiem, ja viņi būs laicīgi piereģistrēti sacensībām, būs iespēja bez maksas startēt 14 km Ģimenes distancē. Jāpiebilst, ka bērniem būs iespēja ne tikai sportot, bet arī piedalīties dažādās atrakcijās visas dienas garumā.

19.maija Jūrmalas sporta maratonu atklāšanas pasākums būs svētki ne tikai lieliem, bet arī maziem, turklāt ne tikai sportistiem, bet arī visiem aktīvā dzīvesveida entuziastiem. Ikvienam būs lieliska iespēja vērot pasaules klases velosportistu sniegumu pirms sava starta 60 km garajā Skandi Motors tautas distancē vai arī 14 km garajā Ģimenes braucienā.

Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis: „Mums ir liels prieks jau trešo gadu sadarboties ar Alpha Baltic Sport un organizēt sportiskas aktivitātes pilsētā. Šī Jūrmalas sporta maratonu sērija piešķir pilsētai košas krāsas, veicina sportisko garu, kā arī pamudina pilsētas iedzīvotājus uzkāpt uz velosipēda vai skrituļslidām un sportiski pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Šie pasākumi norisinās pozitīvā un jaukā gaisotnē, līdz ar to ir vairāk laimīgu Jūrmalas iedzīvotāju un viesu. Jāpiebilst, ka šogad vēl vairāk skatīsimies, kā varam uzlabot transporta plūsmu, lai autobraucējiem sacensību dienā nebūtu jāstāv lielos sastrēgumos."

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona kopējā balvu fonda vērtība ir 4500 EUR (3162 lati), kā arī kausi 1.vietas ieguvējiem katrā vecuma grupā un komandu kopvērtējumā un vērtīgas balvas no atbalstītājiem. Jūrmala Grand Prix 2012 balvu fonds būs 8686 EUR (6105 lati), šajās sacensībās naudas balvas saņems pirmo 20 vietu ieguvēji.

Jāatgādina, ka 2011. gada sezonā Alpha Baltic Sport organizēja sešas starptautiskas sporta sacensības, to skaitā lielākās skrituļslidošanas sacensības Latvijā. Šogad sacensības paredzētas četros dažādos sporta veidos – šosejas riteņbraukšanā, skrituļslidošanā, kalnu velo braukšanā jeb MTB un skriešanā. Daļa no 2012. gadā vasarā Alpha Baltic Sport rīkotajiem maratoniem ir iekļauti starptautiskos kalendāros, un daļai no sporta maratoniem ir piešķirts Latvijas čempionāta statuss.

Distances

Ikviens dalībnieks 2012. gada 19. maija SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā var izvēlēties distanci, kas būs viņam pa spēkam: pašiem izturīgākajiem piedāvājam startēt 126 km sporta distancē, amatieriem un uzņēmumu komandām – Skandi Motors tautas distancē (60 km), bet ģimenēm un bērniem – 14 km distancē, kurā nav vecuma ierobežojumu.

Skandi Motors mārketinga speciāliste Jana Krūmiņa: „Tā kā paši esam ļoti aktīvi velosporta atbalstītāji, iesaistot gan savus darbiniekus, gan klientus šajā sporta veidā, tad ar lielāko prieku atbalstām Jūrmalas velomaratona tautas distances norisi. Jau tagad esam uzsākuši gatavošanos velomaratonam un šim gadam izvirzījuši daudz nopietnākus mērķus savas komandas rezultāta uzlabošanai. Lai varētu pieveikt 60 km garo distanci, aicinām ikvienu laicīgi domāt par sporta inventāra sagatavošanu un treniņiem sportiskā gara uzturēšanai! Uzskatām, ka dalība maratonā ir lielisks veids, kā saliedēt kolēģus un sacensties par iekšējām nominācijām ne tikai sacensībās, bet arī treniņu laikā. Jāpiebilst, ka neatsverams ieguvums ir arī veselīgi pavadītais laiks svaigā gaisā."

Dalībnieku reģistrācija

Dalībai SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā iespējams pieteikties, reģistrējoties oficiālajā mājas lapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos līdz 16. maijam. Ja dalībnieki vecumā līdz 12 gadu vecumam būs reģistrējušies līdz norādītajam datumam, tad 14 km distancē varēs startēt bez maksas.

Velomaratonam visizdevīgāk reģistrēties līdz 26. aprīlim, kad dalības maksa būs zemāka: 12 LVL sporta distancei, 8 LVL tautas klases distancei un 5 LVL ģimenes distancei. Reģistrējoties pēc 27. aprīļa līdz norādītajam sacensību organizatoru datumam, dalības maksas būs attiecīgi 15 LVL, 10 LVL un 7 LVL. Reģistrējoties sacensību dienā uz vietas Jūrmalā, sporta klases dalībniekiem būs jāmaksā 20 LVL, tautas klases velobraucējiem 15 LVL, bet ģimenes distances pārstāvjiem 10 LVL.

Uzņēmumu komandām (sākot no četriem dalībniekiem), kuras reģistrēsies SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonam līdz 2012. gada 11. maijam, ir iespēja saņemt 30 procentu atlaidi dalības maksai.

2012. gada pasākumu kalendārs:
19. maijā – Jūrmala Grand Prix, UCI 1.1 kategorija
19. maijā – SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons
5. augustā – Spices skrituļslidošanas maratons
26. augustā – Jūrmalas MTB maratons
9. septembrī – Skriešanas pusmaratons

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

Par Alpha Baltic Sport

Alpha Baltic Sport organizētie sporta pasākumi notiek kopš 2010. gada. Vasaras maratonu sērija norisinās Baltijas lielākajā kūrortpilsētā Jūrmalā, kuras laikā tiek piedāvātas sacensības četros sporta veidos: šosejas velobraukšanā, skrituļslidošanā, kalnu velosipēdu sacensībās un skriešanas maratonā. 2011. gadā Jūrmalas maratonu sērija pulcēja vairāk nekā 8000 dalībnieku no 14 pasaules valstīm. Maratoni.lv oficiālais partneris ir Jūrmalas pilsētas dome.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV