Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Tuvojas Latvijas čempionāts bikini fitnesā

EasyGet.lv, 12.04.2012. 09:36

Sestdien, 14. aprīlī, Rīgas pilsētas centrā Studio69 Koncerta zālē (Tērbatas ielā 73) notiks starptautiski atzītās Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas rīkotais „IFBB Atklātais Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā un klasiskajā bodibildingā 2012", informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Tuvojas Latvijas čempionāts bikini fitnesā

Ikgadējās sacensības šogad būs sevišķi aizraujošas un interesantas, vienkopus viena čempionāta ietvaros varēs redzēt jauniešu, junioru un pieaugušo kategorijas fitnesa un bodibildinga sporta veidos. Piedalīsies dalībnieki jau sākot no 8 gadu vecuma, kuri cīnīsies par medaļām bērnu fitnesa kategorijās.

Čempionātā gaidāma nopietna cīņa par „Bikini Fitness Latvia 2012" titulu salīdzinoši jaunajā Bikini fitnesa sporta disciplīnā, kura Latvijas čempionātā tiek pārstāvēta nu jau otro gadu pēc kārtas. Baltijas valstu labākās sportistes cīnīsies par augstākā kaluma medaļām divās kategorijās. Sportistes šim pasākumam ir nopietni gatavojušās mēnešiem ilgi strādājot trenažieru zālēs un kardio nodarbībās, kā arī apgūstot defilē iemaņas. Konkurence ir nopietna, visas meitenes ir lieliskā formā un intriga par to, kura kļūs par titula ieguvēju, saglabāsies līdz pat pēdējam mirklim.

Par meiteņu vizuālo un skatuves imidžu rūpēsies salona „Maija" profesionāļi un „International make-up artist school" vizāžisti. Žūrijā tiks pieaicināti gan Starptautiskās kategorijas sporta tiesneši, gan sabiedrībā pazīstami modes un stila speciālisti. Bikni Fitnesa kategorijā tiks novērtēta meiteņu fiziskā sagatavotība, vizuālais tēls un māksla sevi pasniegt uz skatuves.

Kura būs labākā Latvijas bikini fitnesa sporta pārstāve? Kura no jaunās paaudzes fitnesa sportistēm dosies uz 2012.gada Pasaules čempionātu bērniem?

Sacensību sākums:
plkst.13:00 bērnu un jauniešu kategorijas;
plkst.14:00 pieaugušo kategorijas.

Biļetes būs iespēja iegādāties no plkst.12:00 pasākuma vietā.
Pasākumu atbalsta „L'oreal Baltic" un Matrix, salons "Maija", fitnesa klubi "Global Fitness", "Mevi Gym" un "F1", „Cido". Paldies mūsu informatīvajiem atbalstītājiem: SWH, SWH+, www.delfi.lv, www.easyget.lv, www.sarauj.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV