Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākusies pieteikšanās „Laivu karnevālam 2012"

EasyGet.lv, 12.04.2012. 13:56

Lai svinētu pavasari un godam atklātu laivošanas sezonu interesenti aicināti piedalīties aktīvās atpūtas pasākumā „Laivu karnevāls", kas norisināsies 1. maijā Gaujas nacionālā parka teritorijā Gaujas posmā no Siguldas līdz Rāmkalniem, informē Anete Nolberga.
Sākusies pieteikšanās „Laivu karnevālam 2012"

Distances sākumpunkts ar dalībnieku parādi norisināsies Siguldas kempingā „Dainas" un noslēgsies atpūtas parkā „Rāmkalni". Distances kopējais garums: 17 km. Šajā demokrātiskajā pasākumā var piedalīties ikviens, kas ir gatavs laivošanai, jo tiks vērtēta atraktivitāte, nevis distances laiks. Pērn notikušais pasākums pulcēja 140 dalībniekus, paredzams, ka šogad piedalīsies vismaz 65 komandas jeb 250 dalībnieki.

Dalībnieku vecums nav ierobežots, svarīgi, lai komandas kapteinis ir vismaz 18 gadu vecs. Komandā drīkst būt 3-4 cilvēki, kas pārvietojas ar tehniskā kārtībā esošu laivu.

Visu distances laiku dalībniekus vērtēs organizatora izvirzīta žūrija. Komanda, kura būs visdraudzīgākā, visatsaucīgākā un visatraktīvākā, saņems Grand Prix – jūras ceļojumu kopā ar Tallink. Dalībnieki tiks apbalvoti arī nominācijās - Visslapjākā, Izpalīdzīgākā, Dzīvespriecīgākā, utt.

Pasākuma vadīs atraktīvais laivotājs un aktieris Imants Vekmanis.

Pasākuma programma:
10:00 Dalībnieku reģistrācija;
11:00 Svinīgās uzrunas un dalībnieku parāde;
15:00 – 16:30 Karnevāla dalībnieku sagaidīšana, zupa, jautrība, dziesmas;
17:00 Apbalvošana.

Plašāka informācija: www.ramkalni.lv, kā arī Rāmkalnu profilos Facebook. com, draugiem.lv, Twitter.

Pasākumu organizē atpūtas parks „Rāmkalni" un atbalsta SEB studentu banka, radio Star FM, AS Pasažieru vilciens, gaļas pārstrādes uzņēmums „Nākotne", kā arī vēl daudzi citi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV