Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

SEB MTB posmam Cēsis – Valmiera pieteicies rekordliels skaits dalībnieku

EasyGet.lv, 28.04.2012. 11:25

Ar posmu Cēsis – Valmiera svētdien, 29. aprīlī atklās SEB MTB maratonu 11. sezonu. Pirmajam posmam pieteikušies jau vairāk kā 2100 dalībnieki, informē Maija Trikule. Noslēgusies komandu reģistrācija visam maratonu seriālam - pieteikušās 168 komandas, par 33 komandām vairāk kā pērn. Individuāli sportot gribētāji varēs reģistrēties arī sacensību rītā pirms starta Cēsīs, un organizatori prognozē, ka kopējais dalībnieku skaits sasniegs teju 2500.
SEB MTB posmam Cēsis – Valmiera pieteicies rekordliels skaits dalībnieku

Posmā Cēsis – Valmiera, kā arī citos posmos dalībnieki varēs izvēlēties sev piemērotāko no četrām distancēm - Rexona sporta distanci (55 līdz 70 km), Virši A tautas distanci (30 līdz 45 km), Mammadaba veselības distanci (30 līdz 35 km bez laika kontroles un sacensību elementa) un bērnu Kārums bērnu sacensības (400 līdz 1000 m).

Šogad SEB MTB ir seši kalnu divriteņu maratona posmi:

29. aprīlī - Cēsis – Valmiera
13. maijā - Sigulda/Latvijas čempionāts
17. jūnijs - Cēsis
15. jūlijs - Vietalva
5. augusts - Tukums
23. septembris – Smiltene

Sacensību trasē slāpes veldzēs Zaķumuižas ūdens un Maxim enerģijas dzērieni. Būs arī vairāki ēšanas punkti distancē, kur vitamīniem bagātas un veldzējošas uzkodas nodrošinās Augļu serviss. Tehnisko atbalstu velobraucējiem sniegs būvniecības nams Kurši, savukārt velosipēdu apkopi – Veloserviss. Par sacensību trašu izveidošanu rūpēsies Skandi motors, nodrošinot organizatorus ar piemērotu un izturīgu apvidus auto. Katrā posmā ar sponsoru balvām tiks apbalvoti 1 – 3. vietu ieguvēji 13 vecuma grupās.

Pieteikšanās sacensībām un sīkāka informācija mājaslapā www.velo.lv, kā arī Veloserviss veikalos. Visiem, kuri reģistrēsies pirmajam sacensību posmam, SEB Dzīvība apdrošināšana dāvinās nelaimes gadījumu apdrošināšanu. Piesakoties ar "Dienas drauga" karti Veloserviss veikalos visā Latvijā, iespējams saņemt 15% atlaidi.

SEB MTB maratoni sezonā pulcē ap 4000 unikālu dalībnieku, bet katrās sacensībās - vidēji 2000 riteņbraukšanas entuziastu.

Foto: SEB MTB maratons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV