Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas čempionei Mārai Skredelei zelts bikini fitnesā IFBB turnīrā „Baltic Match 2012"

EasyGet.lv, 02.05.2012. 12:48

Sestdien, 28. aprīlī, Lietuvas pilsētā Anykscia norisinājās ikgadējais IFBB Starptautiskais turnīrs „Baltic Match 2012" bodibildingā, fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā, informē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente Kristīne Vederņikova.
Latvijas čempionei Mārai Skredelei zelts bikini fitnesā IFBB turnīrā „Baltic Match 2012"

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas komanda astoņu sportistu sastāvā veiksmīgi startēja IFBB Starptautiskajā Baltijas valstu turnīrā Baltic Match 2012. Sacensībās tradicionāli piedalījās labākie Lietuvas, Igaunijas un Latvijas atlēti.

Latvijas izlase, tās prezidentes un IFBB Starptautiskās kategorijas tiesneses Kristīnes Vederņikovas vadībā veiksmīgi startēja piecās sacensību disciplīnās.

Bikini fitnesa kategorijā par absolūto uzvarētāju tika nominēta Latvijas izlases sportiste Māra Skredele, kura divas nedēļas atpakaļ kļuva par Latvijas čempioni bikini fitnesā. Māra vēlreiz pierādīja, ka ir labākā bikini fitnesa sporta veida pārstāve Baltijas valstīs. Otra Latvijas pārstāve šarmantā Anita Pužule izcīnīja godpilno ceturto vietu apsteidzot Lietuvas un Igaunijas labākās sportistes.

Fitnesa kategorijā septiņpadsmitgadīgā rīdziniece Vlada Andrjuščenko ieguva sudraba medaļu, piekāpjoties Igaunijas pārstāvei Kristinai Koroljak.

Bodifitnesa kategorijā Latvijas izlases debitante Anastasija Čeredņičenko ierindojās ceturtajā vietā. Otrai sportistei no Latvijas Dinai Želninai - sestā vieta. Šoreiz viss goda pjedestāls tika sadalīts starp Lietuvas sportistēm.

Junioru bodibildinga kategorijā Konstantīns Čiževskis un Anatolijs Tatuns ierindojās attiecīgi piektajā un sestajā vietā. Absolūtajā klasiskajā bodibildingā latvietim Jānim Zirnim – sestā vieta.

Komandu vērtējumā pirmā Lietuvas komanda, otrajā vietā Igaunijas izlase, trešā vieta Latvijai.

Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija apsveic Latvijas izlases sportistus ar veiksmīgo startu un izcīnītām medaļām, un ar optimismu gatavojas IFBB Eiropas turnīriem.

Nākamais starts Latvijas sieviešu izlasei ieplānots IFBB Eiropas čempionātā fitnesā, bodifitnesā un bikini fitnesā, kas notiks no 11.līdz 14.maijam Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā.

Foto: Bikini fitnesa kategorija. Foto (c) fitsport.lt

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV