Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sākusies pieteikšanās Mītava Open 2012

EasyGet.lv, 02.05.2012. 16:08

Grupa Prāta vētra no 30. jūnija līdz 11. augustam aicina uz ceturto atklāto amatieru čempionātu mini futbolā Mītava Open 2012.
Sākusies pieteikšanās Mītava Open 2012

Atklāšanas posms norisināsies 30. jūnijā Preiļos, kur pagājušajā gadā ceļazīmi uz finālu izcīnīja komanda "Zveri/Ariols" no Ludzas, kas arī kļuva par Mītava Open čempioniem aizvadītajā gadā.

Preiļu novada domes priekšsēdētājs Aldis Adamovičs: „Esam gandarīti, ka jau ceturto gadu Preiļos norisināsies kāds no „Mītava Open" futbola turnīra posmiem. Šogad Preiļi būs tā vieta, kur tiks dots starts šīm jau popularitāti ieguvušajām sacensībām. Kopā ar turnīra organizatoriem jau ir iegūta pieredze turnīru rīkošanā, kas katru gadu ir īpašs notikums futbola draugiem. Tam apliecinājums ir aktīvā futbolistu un līdzjutēju līdzdalība.


Aizvadītajā gadā Preiļos ir tapis jauns mākslīgā seguma futbola laukums, tāpēc šogad arī Preiļu komandas sasparosies vairāk un izrādīs nopietnāku konkurenci viesu komandu spēlētājiem. Nebūtu brīnums, ka tieši šogad turnīra kauss paliktu mājinieku īpašumā.

Lai „Mītava Open 2012" turnīrs mums visiem izdodas pozitīvām emocijām bagāts!"

Pārējie posmi norisināsies 7. jūlijā Madonā, 14. jūlijā Engurē, Zvejnieksvētku ietvaros, 21. jūlijā Kuldīgā, Kuldīgas pilsētas festivāla „Dzīres Kuldīgā" ietvaros, 28. jūlijā Bauskā un 4. augustā Rīgā. Savukārt lielais fināls notiks 11. augustā Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centra futbola stadionā.

Katrā posmā varēs piedalīties ne vairāk kā 32 komandas, kuras tiks sadalītas pa grupām ar izlozes palīdzību.

Čempionātā par balvu fondu - 3 000 Ls (summa pēc nodokļu nomaksas) var cīnīties jebkura, atbilstoši reglamentam izveidota amatieru futbola komanda. Čempionāta reglamentā ir veiktas izmaiņas, tāpēc lūdzam katru komandu pirms pieteikt savu dalību, iepazīties ar čempionāta reglamentu 2012.

Apmeklētājiem Mītava Open 2012 pasākumi būs bez maksas, komandām noteiktā dalības maksa ir Ls 50.

Arī šogad par Mītava Open tehniskajiem sadarbības partneriem ir kļuvuši ADIDAS un veikalu tīkls SPORT 2000, nodrošinot ar futbola pasaulē labi zināmu brendu futbola bumbām, apaviem un apģērbu.

Adidas Group mārketinga vadītāja Baltijā Alise Pizika: "Šī vasara būs futbola vasara – Eiropas Čempionāts, Olimpiskais futbola turnīrs un arī Mītava Open 2012. Tieši tā, Mītavas Kauss ir liekams vienā plauktā ar šiem lielajiem pasākumiem. Sports ir skaists ar to, ka vārtu guvumi Varšavā vai Londonā iepriecina cilvēkus tāpat kā vārtu guvumi Preiļos vai Bauskā. Un par to jau galu gala arī ir sports – motivēt, aizraut un iepriecināt cilvēkus. Tāpēc ar lielu prieku adidas jau otro gadu atbalsta Mītavas amatieru futbola turnīru.Lai jums visiem daudz vārtu!"

Pieteikšanās atklātajam amatieru čempionātam mini futbolā Mītava Open 2012 norisinās interneta mājas lapā www.MitavaOpen.lv un veikalos SPORT 2000 Rīgā, Valmierā, Liepājā, Siguldā, Daugavpilī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV