Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Noslēdzies velobrauciens „Apkārt Piebalgas ezeriem"

EasyGet.lv, 06.05.2012. 12:52

Sestdien, 5. maijā, Vecpiebalgā noslēdzies viens no interesantākajiem un skaistākajiem tautas velobraucieniem Latvijā - SPORT2000 Tautas velobraucienu „Apkārt Piebalgas ezeriem", kas bija arī sacensību seriāla „SportLat Balva 2012" 5. posms, informē SportLat mārketinga komunikāciju vadītājs Jānis Dreiškins.
Noslēdzies velobrauciens „Apkārt Piebalgas ezeriem"

Galerijas:

Velobrauciens norisnājās jau septīto reizi, ik gadus vienuviet pulcējot vairākus simtus velobraucēju - profesionāļus un amatierus.

Dalībniekiem tika piedāvātas divas atšķirīga garuma distances: 50 kilometru un 35 kilometru garas distance. Bez tam sacensību starta vietā pie Vecpiebalgas kultūras nama notika arī bērnu sacensības 3 dažādās vecumam atbilstoša garuma distancēs.

50 km distancē pirmo vietu vīriešu konkurencē dalīja Raivis Ritums (X Sports Cycling team) un Arnis Pētersons (ZZK - Cēsis), bet sieviešu konkurencē – Inese Zvirgzdiņa (PSK Skanste/ MySport). Otrajā vietā vīriešu konkurencē ierindojās Oļegs Meļehs (TREK -PHILIPS) un Martiņš Blūms (ZZK- Cesis), bet trešajā Raivis Zīmelis (TREK -PHILIPS). Savukārt no sievietēm otrā bija Jeļena Dovgaļuka (Veloclub), bet trešā finišēja Līga Glāzere (Radi un Draugi).

35 km distancē pirmo vietu vīriešu konkurencē ieguva Renats Lapacinskis, bet sieviešu konkurencē – Ulla Trukšāne (Salapsils Zīriņi/RRS).

Voldemāra Cīruļa piemiņas kausu starp labākajiem Vecpiebalgas zēniem izcīnīja Toms Budrēvics.

Pārējie rezultāti ir publicēti šeit: http://www.sportlat.lv/results.php?id=344

Finišā visiem dalībniekiem bija iespēja baudīt kopīgu putras ēšanu, savukārt sacensību nobeigumā norisinājās uzvarētāju apbalvošana. Vērtēšana sacensībās notika pa vecuma grupām sievietēm un vīriešiem. Godalgotās vietas tika apbalvotas ar SPORT2000 sarūpētām balvām.

Sacensības organizēja sporta pasākumu rīkotājs Biedrība Sporta klubs „SportLat" sadarbībā ar Vecpiebalgas novada domi.

Nākamais velobrauciena pasākums norisināsies 22. jūlijā Ikšķilē – SPORT 2000 Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras tautas velobrauciens.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV