Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirms Mūsas posma latvieši piedzīvo neveiksmes

EasyGet.lv, 07.05.2012. 11:53 | komentāri (1)

Eiropas autokrosa čempionāta Latvijas dalībnieki cerības uz labiem rezultātiem atlikuši līdz 26.-27. maijam, kad Latvijā, Mūsas trasē norisināsies seriāla otrais posms, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns. Aizvadītās nedēļas nogales cīņā Francijā Ervīns Grencis un Māris Līcis piedzīvoja neveiksmes.
Pirms Mūsas posma latvieši piedzīvo neveiksmes

Latvijas sportistu neveiksmes sākās jau nedēļu pirms Senmartēnas posma, kad Smiltenē treniņsacīkstē aizdegās SuperBuggy klases braucēja Jāņa Boka bagijs. Pēc šī incidenta Boks bija spiests atteikties no došanās uz Franciju.

Nedēļas nogalē Buggy 1600 klases braucēji Līcis un Grencis demonstrēja potenciālu, 34 dalībnieku konkurencē laika kontroles pirmajā sesijā uzrādot, attiecīgi, 7. un 14. rezultātu. Pirmajā kvalifikācijā Līcis savā grupā sasniedza trešo vietu, sestdienas cīņas noslēdzot 12. pozīcijā kopvērtējumā. Grenča debijas sacīkste sākās sarežģīti, jo pirmajā braucienā Ervīnam pa aizsargbrillēm trāpīja akmens, kas padarīja sarežģītu cīņas turpinājumu. Tomēr tika finišēts un diena noslēgta 27. vietā.

Svētdiena nesa neveiksmes: Līcis, jau gandrīz nonākdams otrā kvalifikācijas brauciena vadībā, saņēma sitienu pa bagija aizmuguri no kāda konkurenta. Mašīna tika sasista tik spēcīgi, ka cīņu turpināt nebija iespējams. Šajā sērijā izstājās ar Grencis un, lai gan tehnika trešajam braucienam tika sagatavota, tas problēmu dēļ aizvadīts neveiksmīgi. Rezultātā ne Līcis, ne Grencis nekvalificējās kādam no fināliem, paliekot arī bez kopvērtējuma punktiem.

Eiropas čempionāta otrais posms norisināsies maija beigās Bauskā, sporta kompleksā Mūsa. Par šo sacīksti informācija meklējama www.musa.lv, www.autocross.lv.

Foto: Ervīns Grencis. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV