Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Rally Talsi 2012" publicē starta sarakstu un ātrumposmu kartes

EasyGet.lv, 07.05.2012. 15:51

Noslēgusies „Rally Talsi 2012" dalībnieku pieteikumu pieņemšana. Šogad rallijam dalību pieteikušas 80 ekipāžas no astoņām valstīm un uz starta līnijas stāsies reģiona ātrākie braucēji, informē "Rally Talsi 2012" preses sekretārs Oskars Kaņeps-Kalniņš.
„Rally Talsi 2012" publicē starta sarakstu un ātrumposmu kartes

Ar pirmo numuru trasē dosies Pasaules rallija čempionāta uzlecošā zvaigzne un 2011. gada Norvēģijas čempions Mads Ostbergs ar stūrmani Jonu Andersonu, kuri pārstāvēs „MML Sports - ASRT" apvienoto rallija komandu.

Otrais starta numurs piešķirts 2011. gada Igaunijas rallija N4 klases čempionam Kasparam Koitlam, bet kā trešais trasē dosies pērnā gada Igaunijas rallija čempions absolūtajā vērtējumā Jānis Vorobjovs. Viens no ātrākajiem pašmāju braucējiem un 2011. gada N4 klases čempions Andis Neikšāns startēs ar ceturto numuru, aiz viņa trasē dosies pagājušā gada Lietuvas rallija čempions Vitauts Šveds, savukārt Krievijas čempionam Dmitrijam Tagirovam piešķirta 18 starta vieta.

Kopumā uz starta stāsies 20 N4 klases automašīnas, 6 R4 un 26 pilnpiedziņas rallija auto A+ un Debitantu kausa ieskaitē, tostarp arī labi pazīstamais Tonijs Gardemeisters, kurš trasē dosies ar rallijreida Mitsubishi Pajero. Sīvas cīņas sagaidāmas arī priekšpiedziņas R2 klasē, kur dalību pieteikušas 10 ekipāžas, savukārt vientilta klasē dalību apstiprinājušas 18 ekipāžas 2WD un Debitantu kausa ieskaitē.

Skatītāju ērtībām „Rally Talsi 2012" ātrumposmu kartes būs publicētas 8. maija žurnālā „Sporta Avīze", kas būs nopērkams visās preses tirdzniecības vietās. Tāpat kartes būs iespējams arī lejuplādēt „Rally Talsi" mājaslapā www.rallytalsi.lv. Rallija organizatori lūdz ievērot, ka uz Rīga – Ventspils šosejas Spārē un tās tuvumā ir sākušies vērienīgi ceļa rekonstrukcijas darbi, kas var ievērojami apgrūtināt satiksmi. Organizatoru publicētajās ātrumposmu kartēs ir precīzas norādes, kādus piekļūšanas ceļus izvēlēties, lai varētu izvairīties no laika kavēšanas sastrēgumos.

Rallijs Talsos norisināsies divas dienas un apmeklētāji bez īpašas steigas varēs apskatīt sešus no desmit ātrumposmiem. 12.maijā pa dienu Talsu centrā pie tautas nama notiks rallija atklāšanas pasākums, kur tiks organizētas dažādas aktivitātes skatītājiem, un jau vakarā Talsu Sauleskalna estrādē uzstāsies leģendārā rokgrupa „Pērkons", turklāt pēc koncerta ballēties gribētāji varēs izklaidēties diskotēkā teju visas nakts garumā.

Plašāka informācija par pasākuma programmu, ātrumposmu kartes, kā arī dalībnieku starta saraksts atrodams www.rallytalsi.lv.

Foto: Vytautas Svedas. Foto (c) Go4Speed.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV