Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Līdz rallijam „Madona 2012" atlicis mēnesis

EasyGet.lv, 08.05.2012. 15:32

Ātrākās un spēcīgākās Latvijas un Igaunijas rallija ekipāžas, kā arī konkurētspējīgākie autosportisti no tuvākajām kaimiņvalstīm 8. un 9. jūnijā tiksies Madonā rallijā „Madona 2012", kad arī noskaidros, kura no ekipāžām šoreiz saņems uzvaras laurus, informē rallija „Madona 2012" preses sekretārs Mārtiņš Mālmeisters.
Līdz rallijam „Madona 2012" atlicis mēnesis

Organizatori veic apjomīgus sagatavošanās darbus, lai rallija un rallijsprinta sportistus, kā arī ikvienu šī sporta veida līdzjutēju uzņemtu pēc visaugstākajiem standartiem. Plānots, ka skatītājus priecēs līdz pat 130 ekipāžām, kas nozīmē to, ka rallijs „Madona 2012" būs viens no kuplākajiem autosporta pasākumiem Latvijā šajā gadā.

Kā izsakās sacensību organizatore Liene Apšvalka, organizatori autosportistiem ir sagādājuši saldo ēdienu, jo 60% rallija „Madona 2012" trase ir veidota ar pilnīgi jauniem ātrumposmiem, kuros rallija mašīnas vēl nav braukušas.

Rallijs „Madona 2012" būs vienlaicīgi arī Igaunijas rallija čempionāta posms, tāpēc dalībnieku ziņā, šis rallijs būs viens no spēcīgākajiem Latvijas rallija čempionāta posmiem.

Tikmēr sacensību organizatori atgādina, ka līdz pat 7.jūnijam ir izsludināta „aizliegtā teritorija" Madonas apkārtnē. Tajā ir aizliegts uzturēties sportistiem, kuri ir plānojuši piedalīties šajā rallijā. Gan pilotiem, gan stūrmaņiem ir aizliegts atrasties Aronas, Bērzaunes, Kalsnavas, Mārcienas un Lazdonas apkārtnē. Rallija „Madona 2012" organizatori cer uz sportistu godaprātu un ievēros šo aizliegumu.

Tāpat visi interesenti var iepazīties ar rallija „Madona 2012" oficiālo dokumentāciju, ko var atrast rallija oficiālajā mājas lapā internetā www.rallymadona.lv un www.autorally.lv. Savukārt mediju pārstāvji oficiālajā rallija „Madona 2012" mājas lapā internetā – www.rallymadona.lv var sākt pieteikties akreditācijas saņemšanai. Termiņš akreditācijas iesūtīšanai ir 6.jūnijs.

Rallijs Madonas apkārtnē iepriekšējos gados ir bijis ļoti plaši apmeklēts. Pagājušajā gadā rallijs visiem apmeklētājiem bija bezmaksas un organizatoru aplēses liecina, ka ralliju apmeklēja vismaz 20 – 30 tūkstoši rallija līdzjutēju.

Papildu informācija: www.rallymadona.lv, www.autorally.lv

Foto: Rallijs Madona 2011. Foto (c) Aigars Tīdmanis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV