Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Jūrmala Grand Prix 2012 sacensībās startēs Eiropas spēcīgākās riteņbraukšanas komandas

EasyGet.lv, 10.05.2012. 11:45

Jūrmala Grand Prix 2012 sacensībās, kas norisināsies 19. maijā, dalību ir apstiprinājušas jau četrpadsmit UCI (Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības) gan kontinentālās komandas, gan nacionālās izlases no Lielbritānijas, Krievijas, Vācijas, Rumānijas, Ukrainas, Slovākijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas, Baltkrievijas, kā arī Latvijas, informē SIA Alpha Baltic sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Daina Saliņa.
Jūrmala Grand Prix 2012 sacensībās startēs Eiropas spēcīgākās riteņbraukšanas komandas

Jūrmala Grand Prix organizētājs un Alpha Baltic Sport vadītājs Kaspars Tupiņš saka: „Lepojamies, ka dalību Jūrmala Grand Prix sacensībās ir apstiprinājusi Krievijas komanda RusVelo un Lielbritāniju pārstāvošā komanda Farnese Vini-Selle Italia. Tās ir komandas, kuras nosaukumi velosporta pārzinātājiem komentārus neprasa. Sacensībās plaši pārstāvētas būs arī dažādu valstu nacionālās izlases."

RusVelo komandas menedžeris Rafaēls Šveda norāda: „Mūsu komanda uz Jūrmala Grand Prix brauc ar lielām cerībām, lai mēs varētu pakāpties vēl augstāk UCI rangā. Jāatzīmē, ka pagājušā nedēļa mums bija ļoti veiksmīga – Vuelta a Madrid sacensībās izcīnījām pirmo vietu, bet 5 Rings of Moscow sacensībās izcīnījām gan otro, gan trešo vietu. Šīs uzvaras mums ļaus pakāpties reitinga tabulā. Ceram, ka mūsu uzvaru virkne turpināsies arī Jūrmalā."

Farnese Vini-Selle Italia komandas preses sekretārs Frančesko Pelosi atzīmē: „RusVelo ir spēcīga komanda, ar kuru mums būs jārēķinās Jūrmala Grand Prix sacensībās. Tomēr Franese Vini-Selle Italia ir izrāvieniem gatava komanda, mēs vienmēr izmantojam izdevības trasē pietuvoties sāncenšiem, tādēļ paredzam, ka šajās sacensībās finišēsim ar labiem rezultātiem. Tāpat ceram, ka šīs sacensības būs lieliska iespēja, lai sagatavotos arī nākamajām sacensībām, kas Franese Vini-Selle Italia ir ieplānotas tuvākajā nākotnē."

Latvijas godu sacensībās aizstāvēs divas komandas – Alpha Baltic/Unitymarathons.com un Rietumu-Delfin. Tāpat savu dalību ir apstiprinājušas Vācijas Team Specialized Concept Store, Rumānijas Tusnad Cycling Team, Ukrainas ISD-Lampere Continental, Slovākijas Dukla Trencin Trek komandas, kā arī Krievijas, Alžīrijas, Igaunijas, Somijas, Ungārijas un Baltkrievijas nacionālās izlases.

ISD-Lampere Continental komandas ģenerāldirektors Nikolajs Mirza akcentē: „Mums tas ir negaidīts pārsteigums, ka Latvija organizē tik augsta līmeņa velosacensības. Esam pārliecināti, ka Jūrmala Grand Prix būs ļoti profesionāli noorganizētas sacensības. Mums vēl nav bijis laika iepazīties ar distances plānu, kā arī konkurentu komandām, bet mēs noteikti centīsimies uzvarēt šajās sacensībās."

Alpha Baltic Sport organizētie sporta pasākumi notiek kopš 2010. gada. Vasaras maratonu sērija norisinās Baltijas lielākajā kūrortpilsētā Jūrmalā, kur tiek piedāvātas sacensības četros sporta veidos: šosejas velobraukšanā, skrituļslidošanā, kalnu velosipēdu sacensībās un skriešanas maratonā. 2011. gadā Jūrmalas maratonu sērija pulcēja vairāk nekā 8000 dalībnieku no 14 pasaules valstīm. Maratoni.lv oficiālais partneris ir Jūrmalas pilsētas dome.

Foto: Jūrmala Grand Prix 2012 sacensības 2011. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV