Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Atklāta Latvijas Drifta sezona

EasyGet.lv, 14.05.2012. 12:53

Aizvadītājās brīvdienās, 12. maijā, Biķerniekus sporta kompleksā notika Lāčplēša alus Latvijas Drifta kausa 1.posms. Ar šīm sacensībām oficiāli drifta sezona tiek pasludināta par atklātu, informē Elīne Ezertēva.
Atklāta Latvijas Drifta sezona

Sestdien uz starta izgāja Street un ProAm klases, kopā ap 40 dalībnieku. Sacensībās piedalījās kā jaunie dalībnieki, kas rādīja ļoti labu sniegumu ņemot, tā arī labi zināmi sacensību dalībnieki, šoreiz startējot ar jaunām, mazliet uzlabotām mašīnām.

Street klasē uz starta izgāja 22 braucēji, savukārt ProAm ieskaitē - 27 dalībnieki. Katras klases finālbraucieniem kvalificējās 16 braucēji, bet pēc kvalifikācijas Street ieskaitē pie punktiem tika 15 braucēji, labākā rezultāta uzrādītājs bija Reinis Frīdbergs BMW 328, kas ir viens no jaunajiem šī gada drifta braucējiem. Starp Street braucējiem labu rezultātus uzrādīja Miks Golubovičs BMW 3. Sērija, kurš parādīja ļoti labu sniegumu. "Kopumā paldies visiem Street un ProAm braucējiem, sniegums ir audzis un viennozīmīgi var redzēt, ka šogad trasē būs ļoti karstas cīņās un sīva konkurence," atklāj Latvijas Drifta kausa mediju koordinatore Elīne Ezertēva.

Tandēmu braucieni atnesa interesantas cīņas, daudz dūmus un pat pārbraucienus, lai noskaidrotu uzvarētājus. Karstākā cīņa notika starp Street klases braucējiem Raimondu Freimani un Nikolaju Makarovu.

Sacensību rezultāti
Street
1. Nikolajs Makarovs, BMW M3
2. Miks Golubovičs, BMW 3. sērija
3. Rihards Millers, BMW 328i

ProAm
1. Ēriks Ulass, BMW 340i
2. Andris Aizpurietis, Nissan 200SX
3. Kaspars Mamons, BMW 340i

Latvian Drift Cup 2 .posms notiks 2 .jūnijā Biķernieku sporta kompleksā.

Visa jaunākā informācija par visu, kas notiek Latvijas driftā http://www.facebook.com/pages/Latvian-Drift-page/167663706654692

Papildu informācija: www.lda.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV