Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Velopiedzīvojums bērniem - Rīgas bērnu mini Velomaratons

EasyGet.lv, 23.05.2012. 10:00

Jau tradicionāli šonedēļ Uzvaras parkā notiks krāsains velopiedzīvojums mazajiem riteņbraucējiem – Rīgas bērnu mini velomaratons. Mazos veloentuziasti izjust velosacensību prieku un pierādīt sevi tiks gaidīti 27. maijā, informē sabiedrisko attiecību aģentūra „Prospero" Maija Trikule.
Velopiedzīvojums bērniem - Rīgas bērnu mini Velomaratons

Sacensību starts un finišs būs Uzvaras parkā, Uzvaras bulvārī 15. Uz starta līnijas pirmie velosacensību dalībnieki tiks aicināti plkst. 11.00. Velomaratona organizatori aicina mammas un tētus savus mazos censoņus pieteikt internetā, par mazāku dalības maksu. Pieteikties internetā, mājas lapā www.velo.lv., ir iespējams līdz 25. maija plkst. 23.59. Būs iespējams reģistrēties arī sacensību dienā, sākot no plkst. 9:00 līdz 10:30. Dalības maksa, iepriekš piesakoties internetā, - 2Ls, reģistrējoties sacensību dienā pirms starta - 4Ls.

Spēku vienlīdzības nodrošināšanai sacensību dalībnieki tiks dalīti grupās atbilstoši vecumam un dzimumam. Velomaratonā iespējams piedalīties zēniem un meitenēm, kas dzimuši no 2009. līdz 2001. gadam. Mazie velobraucēji tiks arī pienācīgi godalgoti. Katra brauciena 1.- 3. vietu ieguvēji saņems medaļas, kā arī balvas no sponsoriem.

Sacensību nolikums pieejams www.velo.lv. Vecākus aicinām padomāt par drošību, nodrošinot bērnus ar nepieciešamo braukšanas ekipējumu. Velomaratonā visiem dalībniekiem aizsargķiveres ir obligātas. Par bērnu veselības stāvokli un sportisko sagatavotību atbildīgi paši dalībnieki un viņu vecāki.

Papildu informācija: www.velo.lv.

Foto: Rīgas bērnu mini Velomaratons 2011. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV