Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas hokeja sezonas noslēgums OZO hallē

EasyGet.lv, 30.05.2012. 09:54

Ceturtdien, 31. maijā, plkst. 18:00 Ozolniekos, OZO hallē norisināsies Latvijas hokeja 2011.-2012.gada sezonas noslēguma pasākums vienlaicīgi ar OZO halles četru gadu dzimšanas dienu.

Jau piekto gadu pēc kārtas OZO hallē notiks simbolisks Latvijas hokeja sezonas noslēguma pasākums, kurā kā centrālais notikums būs jau par tradīciju kļuvusī draudzības spēle starp neoficiālo Latvijas izlasi (kapteinis Miķelis Rēdlihs) un OZO komandu (kapteinis Aigars Cipruss), kuru kodolus veidos pašreizējie un iepriekšējo gadu Latvijas izlases spēlētāji. Gaidāma azartiska cīņa, jo pašreizējais spēļu rezultāts ir neizšķirts – 2:2.

Atgādinām, ka pagājušajā gadā sīvā cīņā ar 5:4 tikai pēcspēles soda metienos uzvarēja Miķeļa Rēdliha komanda, kuras sastāvā spēlēja Lauris Dārziņš, Jānis Sprukts, Guntis Galviņš, brāļi Rēdlihi un citi, bet Aigars Cipruss bija sapulcinājis Gintu Meiju, Artūru Kuldu, Viktoru Ignatjevu, Raimondu Vilkoitu u.c.

OZO halles 4.gadu jubilejas pasākums tiks atklāts plkst.18:00 ar spēli starp Ozolnieku un Cēsu amatieru komandām.

Pārtraukumā starp spēlēm skatītāji varēs vērot daiļslidotāju un šorttrekistu paraugdemonstrējumus, kuri noslēgsies ar sacensību starp Latvijas olimpiskās komandas dalībnieci šorttrekā Evitu Krievāni un ātrāko Latvijas un KHL līgas hokejistu Miķeli Rēdlihu.

Ap plkst.19.30 sāksies jau iepriekš minētā Zvaigžņu spēle, kuras pārtraukumā notiks konkursi par saldām balvām, bet vienā no tiem izcīnīs kāda Latvijas izlases hokejista kreklu ar komandas biedru autogrāfiem.

Jubilejas pasākumu noslēgs Latvijā nebijis pasākums – diskotēka uz slidām DJ Ufo un DJ Cash pavadībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV