Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„SEB tenisa mēnesis" turpināsies arī Rīgas sporta naktī

EasyGet.lv, 31.05.2012. 12:37

Šomēnes visā Latvijā norisinās "SEB tenisa mēnesis", kura ietvaros iespēju izmēģināt spēkus bezmaksas treniņos izmantojuši vairāki simti interesentu. Uzzināt par tenisu un izmēģināt spēli varēs arī "Rīgas Sporta Nakts" laikā 1.jūnijā. No plkst. 18.00 līdz 22.00 Vērmanes dārzā bērnus, jauniešus un citus interesentus gaidīs pieredzējuši treneri, būs iespēja iepazīties ar tenisa spēles pamatiem un uzzināt par treniņu iespējām Rīgā un tās apkārtnē, informē Linda Anaite.

Kas nepieciešams, lai sāktu spēlēt tenisu? Kur apgūt tenisa spēli? Kādas ir profesionālā un amatieru tenisa iespējas bērniem un jauniešiem? Šos un citus jautājumus "Rīgas Sporta Nakts" apmeklētāji varēs uzzināt Vērmanes dārzā. Teniss ir ļoti vispusīgs sporta veids, jo attīsta ne tikai fizisko sagatavotību, bet arī veiklību un domāšanu atbilstoši situācijai, kā arī tas ir īpaši piemērots vasaras sezonai. Ikviens interesents varēs izmēģināt tenisu un apgūt pamata iemaņas speciāli ierīkotos tenisa kortos.

Uzsākot ilgtermiņa sadarbību, Latvijas Tenisa savienība un SEB banka izvirzījušas mērķi attīstīt tenisa tradīcijas Latvijā profesionālā un amatieru līmenī. Lai veicinātu sabiedrības interesi par tenisu, šī gada maijā visā Latvijā norisinās "SEB tenisa mēnesis", kura laikā interesi bez maksas izmēģināt sporta veidu izmantojuši vairāki simti interesentu no visas Latvijas. Pieteikties bezmaksas treniņiem aicināja tenisa klubi Rīgā, Jūrmalā, Ādažos, Ventspilī, Liepājā un Daugavpilī: Centrālais Tenisa Klubs (Rīga), Latvijas Specializētā Neatkarīgā Tenisa Akadēmija (Rīga), „Rīgas satiksmes tenisa klubs" (Rīga), RTU Sporta klubs (Rīga), Mārupes tenisa skola (Jaunmārupe), tenisa klubs "Fortūna un sports" (Rīga), tenisa klubs "Rīdze" (Rīga), „Tenisa sporta centrs "Pļavnieki"" (Rīga), tenisa centrs "Ādaži" (Ādaži), Liepājas Tenisa sporta skola (Liepāja), tenisa klubs "Balanss teniss" (Jūrmala), tenisa klubs "Orange tennis" (Jūrmala), Ventspils tenisa klubs un Daugavpils tenisa klubs.

Tiem, kuri nav paspējuši pieteikties treniņiem kādā no tenisa klubiem, "Rīgas Sporta Nakts" būs iespēja iepazīties ar tenisu un izmēģināt sporta veidu. Sporta festivāls "Rīgas Sporta Nakts" norisināsies jau otro reizi. Tajā var piedalīties dažādu vecumu apmeklētāji, iepazīties ar aktīvās atpūtas iespējām Rīgā, iegūt nepieciešamo informāciju par sporta klubiem un pulciņiem, izmēģināt dažādus sporta veidus un klātienē vērot kā to dara profesionāļi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV