Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgas Sporta naktī Vērmanes dārzs būs bērnu paradīze

EasyGet.lv, 28.05.2012. 13:43

Vērmanes dārzs tiks nodots bērnu rīcībā. Rīgas Riteņbraukšanas skolu pārstāvēs skolas audzēkņi, kuri būs ieradušies uz pasākumu skolas formās ar sporta divriteņiem, vēsta informācija mājaslapā http://sportanakts.lv. Interesentiem tiks piedāvāts izmēģināt braucienu ar sporta divriteni uz velotrenažiera kvalificēta trenera uzraudzībā. Būs iespēja iepazīties ar informāciju par iespējām uzsāk trenēties Rīgas Riteņbraukšanas skolas riteņbraukšanas šosejā, MTB un BMX nodaļās.

Latvijas Kendo federācijas stendā apmeklētāji tiks iepazīstināti ar kendo sporta veidu, būs paraugdemonstrējumi, kā arī varēs saņemt informāciju par treniņu iespējām.

Rīgas Skolēnu pili pārstāvēs Sporta tūrisma pulciņš, šaušanas, orientēšanās sporta, dambretes pārstāvji. Bērnu un jauniešu basketbola skola "Rīga" prezentēs iespēju zēniem un meitenēm nodarboties ar basketbolu - pie labākajiem treneriem, lieliskākajiem komandu biedriem, visos Rīgas reģionos un dažādos vecumos. Varēsi - izmēģināt, pataustīt, aplūkot, parunāt, skriet, mest un driblēt, kā arī iegūt kādu mazu balvu par padarīto darbu.

Latvijas Tenisa savienība sadarbībā ar SEB Banku piedāvās gan bērniem, gan pieaugušajiem izmēģināt tenisa spēli. Latvijas tenisa kubu treneri palīdzēs spert pirmos soļus tenisa spēles apgūšanā. Bērniem ir izstrādāti un starptautiski apstiprināti jauni noteikumi - tenisa spēli sāk apgūt uz mazākiem kortiem, ar lielākām un lēnākām tenisa bumbām.

Bērnu un jauniešu basketbola skola "Rīga" prezentēs iespēju zēniem un meitenēm nodarboties ar basketbolu - pie labākajiem treneriem, lieliskākajiem komandu biedriem, visos Rīgas reģionos un dažādos vecumos. Varēsi - izmēģināt, pataustīt, aplūkot, parunāt, skriet, mest un driblēt, kā arī iegūt kādu mazu balvu par padarīto darbu.

Informācija bērniem par sporta skolas "Arkādija" iespējām nodarboties ar vieglatlētiku un distanču slēpošanu, kā arī par Sporta aktīvās atpūtas centra iespējām Uzvaras bulvārī 15.

Krišjāņa Kundziņa cīņas sporta skola uz paklāja 12X12m rādīs brīvās cīņas, brīvās cīņas sievietēm un grieķu – romiešu cīņas paraugdemonstrējumi. Iepazīsieties tuvāk ar šiem sporta veidiem. Iesildīšanās elementi un cīņas tehnikas. Mācību treniņcīņas šajos sporta veidos. Informācija par cīņas attīstības vēsturi pasaulē, Latvijā. Interesentu sarunas ar K.Kundziņa cīņas sporta skolas vadošajiem treneriem.

Velotriāla skola „Karters" ļaus apgūt braukšanas prasmes, kas noderēs gan ikdienas braukšanai ar velosipēdu, gan jebkurai sporta disciplīnai, kur pārvietošanās ir uz diviem ratiem - motokross, enduro, šosejas riteņbraukšana un citi (vecums - no 5 g.) Interesentiem iespēja izbraukt ar triāla velosipēdu.

Minusas Volejbola skola, Rīgas Volejbola skola, Latvijas Volejbola federācija iepazīstinās ar volejbola un pludmales volejbola spēli, dos iespēju ikvienam izmēģināt pirmos elementus un uzzināt par iespējām nodarboties ar velojbolu. Pasākumā piedalīsies Latvijas sieviešu un vīriešu izlases spēlētāji, ar kuriem varēs aprunāties, saņemt autogrāfus un kopā pat uzspēlēt volejbolu. Notiks bērnu un jauniešu paraugtreniņš volejbolā ar Minusas Volejbola skolas un Rīgas Volejbola skolas audzēkņu piedalīšanos. Vakarā, plkst. 20.00. norisināsies draudzības spēle starp Minusas Volejbola Skolu un Rīgas Volejbola Skolu.

Rīgas Sporta naktī piedalīsies arī Rīgas Šaha skola un BJC „Daugmale" Jaunsardzes 101. vienība.

Darbosies arī Avon telts, kur varēs iegūt kosmetologu konsultācijas, kā arī piedalīties momentloterijā, kur katru stundu tiks izlozētas 2 balvas - ģimenes komplekti.

Spēles, prezentācijas un paraugdemonstrējumi dārza estrādē. Varēsim redzēt kaut no mākslas vingrošanas, velotriāla, karate paraugdemonstrējumus, dažāda veida dejas, proti, HIP-HOP, sporta dejas un aerobika.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV