Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

III Baltijas Karsējkomandu čempionātā triumfē Igaunija

EasyGet.lv, 03.06.2012. 16:03

Sestdien, 2.jūnijā, Tīraines sporta kompleksā norisinājās III Baltijas Karsējkomandu čempionāts.

130 atlēti, kas gatavojuši šovus vairāku nedēļu garumā, sacentās, lai noskaidrotu, kura ir labākā karsējkomanda Baltijā.

Vērtēšana notika divās kategorijās Dance un Cheer. „Dance" kategorijas ietvaros tiek īpaši vērtēta komandas prasme veidot radošu un mākslinieciski baudāmu priekšnesumu. Šajā kategorijā 1.vietu ieguva TTU Dance Team no Igaunijas, 2.vietā ierindojās Kalev/Cramo Dance Act, savukārt 3.vietā Kaunas „Baltai".

Arī Cheer kategorijā, kur redzēja akrobātiskos trikus un sarežģitās piramīdas pirmo vietu ieguva komanda no Tallinas TTU Cheer Team. 2.vietu ieguva BK Turība karsējkomanda un 3.vietu šarmantās BK Ventspils mazās karsējmeitenes.

Zīmīgi ka pirmo gadu Latvijas pārstāvji uz podestiem šogad bija mazākumā.

Pirmo trīs vietu ieguvēji abās kategorijās tika apbalvoti ar kruīza braucienu no Tallink, Adidas sporta somām un Avon kosmētiku.

Komandas sniegumu vērtēja starptautiska žūrija - Cheska Tyler (UK), Helena Davids (UK), Lindsey Barrass (UK), Myles Storey (UK). Čempionātu organizēja biedrība „Baltic Cheerleading Organization", kas visa gada garumā rīko dažādus pasākumus, lai veicinātu karsējkomandu attīstību Baltijā.

III Baltijas Karsējkomandu čempionāts norisinājās ar Mārupes novada Domes un Biznesa augstskolas Turība atbalstu.

Paldies atbalstītājiem: Biznesa augstskolai Turība, Tallink, Adidas, AVON, TOPPREZENT, Happy Up, Cēsu Alus, ISIC, Superakcijas.lv, Funky Fish un reklāmas produktu ražošanas kompānijai Alitana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV