Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Reinis Andrijanovs veiksmīgi startē ProRace Berlin riteņbraukšanas sacensībās

EasyGet.lv, 11.06.2012. 16:10 | komentāri (1)

10. jūnijā Vācijā norisinājās UCI (Starptautiskās riteņbraukšanas savienības) 1.1. kategorijas sacensības ProRace Berlin, kurās startēja spēcīgākās Pro komandas, Pro kontinentālās komandas, kā arī kontinentālās komandas. Alpha Baltic/ Unitymarathons.com pārstāvim Reinim Andrijanovam šajās sacensībās izdevās izcīnīt augsto trīspadsmito vietu, informē SIA „Alpha Baltic" pārstāve Daina Saliņa.
Reinis Andrijanovs veiksmīgi startē ProRace Berlin riteņbraukšanas sacensībās

Reinis Andrijanovs no sacensību uzvarētāja vācieša André Greipel no Lotto Belisol Team atpalika par vienu sekundi un finišu sasniedza pēc 4 stundām, 8 minūtēm un 50 sekundēm.

Pārējie komandas biedri ierindojās sekojošās vietās: 22.vieta Erki Putseps; 46.vieta Kristofers Rācenājs, 80.vieta Ola Inge Dropping, 93.vieta Maris Bogdanovičs.

Sacensībās sportistiem bija jāpievar 182 km garš posms, no kuriem pēdējie trases 64 km vijās caur Berlīnes centru. Sacensību trase bija iekārtota līdzenā reljefā, tādēļ tās bija ļoti ātras ar vidējo ātrumu 44,85 km/h. Kopumā sacensībās piedalījās divdesmit trīs komandas no desmit valstīm.

Reinis Andrijanovs pēc sacensībām norāda: „Esmu ļoti lepns, ka man izdevās izcīnīt augsto 13. vietu šajās sacensībās, kurās startēja pasaules top riteņbraukšanas komandas. Sacensībās līderkomandas uzturēja ļoti ātru tempu un pēdējie divi apļi bija īpaši ātri – ap 53 km/h. Jāsaka, ka lielais ātrums nozīmēja arī bīstamus momentus, pagriezienos notika drūzmēšanās, jo ikviens centās pēc iespējas iegūt labāku pozīciju. Jāsaka, ka šis bija mans šīs sezonas grūtākais finišs, bet esmu lepns, ka risks šoreiz attaisnojās."

„Tas ir milzīgs panākums, ka mūsu komanda ir spējusi uzrādīt tik labus rezultātus šajās sacensībās, kurās startēja, piemēram, arī tāda komanda kā Katusha team, kas UCI pasaules tūres rangā, ierindojas pirmajā vietā," piebilst Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandas menedžere Līga Glāzere.

Finiša rezultāti:
André Greipel Lotto Belisol Team 4:08:49
Rudiger Selig Katusha Team "
Raymond Kreder Garmin - Barracuda "
Tom Veelers Argos-Shimano "
André Schulze Team Netapp "
Marko Kump Adria Mobil "
Michael Schweizer Nutrixxion Abus "
Fabian Schnaidt Team Specialized Conce "
Björn Schröder Raiko Stölting "
Henning Bommel LKT Team Brandenburg "
Alexander Porsev Katusha Team 0:00:01
Ralf Matzka Thüringer Energie Tea "
Reinis Andrijanovs Alpha Baltic – Unitymarathons "
Tom Van Asbroeck Topsport Vlaanderen "
Andreas Stauff Team Eddy Merckx – Ind "

Foto: ProRace Berlin riteņbraukšanas sacensības. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV