Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Biķerniekos par labākā driftera godu sacentīsies dalībnieki no septiņām valstīm

EasyGet.lv, 13.06.2012. 10:07

Sestdien, 16. jūnijā, Biķernieku sporta kompleksā notiks Austrumeiropas Pro Drifta čempionāta (EEDC) 2. posms un Latvijas PRO drifta čempionāta 1. posms, kas būs vienas no šīs sezonas vērienīgākajām PRO drifta sacensības Baltijā, informē HGK Motorsport pārstāvji. Uz starta stāsies gan Latvijas PRO drifta braucēji, gan tuvāko kaimiņvalstu drifta meistari. Kopā uz starta redzēsim ap 40 dalībniekus no septiņām valstīm - Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Polijas.
Biķerniekos par labākā driftera godu sacentīsies dalībnieki no septiņām valstīm

Poļi tiek uzskatīti par vieniem no spēcīgākajiem braucējiem Eiropā un tieši Latvijas skatītājiem būs iespēja 16. jūnijā uz starta redzēt 2011. gada sezonas spēcīgāko Polijas braucēju Pawel Trela. Redzēsim arī slavenāko Krievijas drifta komandu „Evil Empire", kas ieradīsies četru braucēju sastāvā, tai skaitā Krievijas 2011. gada čempionu Feliksu Čikipahovjanu un vienmēr agresīvi braucošo Maku Tvardovskiji. Savukārt Ukrainu sacensībās pārstāvēs Minskā notiekošā EEDC 1. posma abi finālisti - uzvarētājs Dmitrija Iļjuks un 2. vietas ieguvējs Aleksejs Golovņja.

Uz starta stāsies arī spēcīgākie Igaunijas un Lietuvas sportisti. Igauniju pārstāvēs latviešu skatītāju favorīts Henri Puhmas, kas pagājušogad lika visiem sevi iemīlēt, driftējot ar Audi coupe, un šogad izrādīs savu jauno auto BMW JZ46. No Lietuvas ieradīsies Latvijas publikai labi pazīstamais Kestytis Petronis, kas pēc divu gadu pauzes atgriežas driftā.

Ar visiem EEDC otrā posma dalībniekiem var iepazīties www.hgkracing.com mājas lapā. Dalībnieku saraksts papildinās ar katru dienu.

HGK Motorsport komanda skatītāju ērtībām EEDC posma laikā Biķernieku trasē uzstādīs lielu ekrānu, kas ļaus skatītājiem tribīnēs sekot līdzi notikumiem visā trasē, bet dalībnieku parkā būs bezmaksas atrakcijas bērniem.

Šogad Latvijas un Austrumeiropas drifta čempionātu uzvarētāji tiks noteikti divos atsevišķos finālos, kas gan braucējiem, gan skatītājiem nozīmēs vēl vairāk braucienu, cīņu un dūmu. Latvijas PRO drifta čempionātā finālā iekļūs 16 labākie, savukārt EEDC fināla cīņas aizvadīs 32 braucēji.

Sacensību sākums 16. jūnijā plkst. 14:00, skatītājiem ieeja no plkst. 12:00, aptuvenais pasākuma ilgums līdz plkst. 19:00.

Biļetes uz EEDC Rīgas posmu iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā. Biļešu cenas: Pirmās 500 biļetes tikai 5 Ls ( Pēc tam un uz vietas 8 Ls), bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. un pensionāriem- 3 Ls, bērniem līdz 9.g.v. ieeja bez maksas, invalīdiem (uzrādot invaliditātes apliecību) ieeja bez maksas, dalībnieku parka biļete – 10 Ls, auto caurlaide uz dalībnieku parku – 15 Ls (dalībnieku parka biļetes būs iespējams iegādāties uz vietas pasākuma dienā).

Vairāk informācijas par sacensībām, dalībniekiem u.t.t. www.hgkracing.com un HGK Racing team Facebook sadaļā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV