Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„Skonto” FC mājas spēlē sagrauj Daugavpils „Dinaburg” futbolistus

Gatis Kreceris, 17.05.2007. 08:45

"LMT Virslīgas" spēlē „Skonto” FC savās mājās izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 3:0 pār Daugavpils „Dinaburg” futbolistiem. Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem atzīmējās Astafjevs, Laizāns un Pjačeks.
„Skonto” FC mājas spēlē sagrauj Daugavpils „Dinaburg” futbolistus

Galerijas:

Spēle iesākās samērā līdzīgi, it kā neliels teritoriāls pārsvars piederēja „skontiešiem”. Mača septītajā minūtē savainojumu guva „Dinaburg” pamatsastāva spēlētājs Riževskis un viņam šī spēle bija beigusies. Viņa vietā laukumā devās Kuļesovs. Pēc šīs pauzes laukumā jau krietni aktīvāk darbojās mājinieki, kuri vairāk kārt izpildīja bīstamus sitienus uz Laizāna sargātajiem vārtiem. Likumsakarīgi, ka 28. minūtē mājinieki atklāja mača rezultātu. Pēc Cauņas izpildītā stūra sitiena vārtus ar galvu guva Pjačeks. Puslaika otrajā pusē vairākus uzbrukumus izveidoja viesi, taču izlīdzināt rezultātu „Dinaburg” futbolistiem neizdevās un komandas devās atpūtā pie rezultāta 1:0 Skonto labā.

Otrā puslaika sākumā viesi rezultātu varēja izlīdzināt, taču Kuļešova raidītā bumba no tuvas distances lidoja nedaudz garām vārtiem. Ko neizdarīja viesi, to izdarīja mājinieki. 53. minūtē skaistus vārtus no apmēram 20 m guva Laizāns un rezultāts kļuva 2:0 mājinieku labā. Pēc nedaudz vairāk kā 10 minūtēm pēc šī vārtu guvuma latgalieši rezultāta starpību varēja samazināt, taču „Dinaburg” spēlētāja raidītā bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Mača beigu daļā pāris labas izdevības radās Kalniņam, bet bumba spītīgi nelidoja vārtos. Tā vien likās, ka spēle beigsies ar 2:0, taču tā nedomāja pieredzējušais Astafjevs, kurš 88. minūtē guva nu jau savus kārtējos vārtus turnīrā un trešos spēlē. Spēles atlikušajā laikā nekas nemainījās un mačs beidzās tieši ar šādu rezultātu 3:0.

"Skonto" FC – FC "Dinaburg" 3:0 (1:0) Pjačeks (28), Laizāns (53), Astafjevs (88).

Dienas otrajā spēlē Ventspils futbolisti ar 1:0 izbraukumā uzvarēja Jūrmalniekus. Vienīgos vārtus mača 45 minūtē guva Serņickis.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV