Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vasaras autosprintā uzvaras Žentiņam, Slišānam, Slavam un Feldmanim

EasyGet.lv, 18.06.2012. 16:03

Latvijas vasaras autosprinta čempionāts noslēdzies ar Modra Žentiņa uzvaru FWD klasē, Andra Slišāna triumfu RWD klasē un Andra Slavas panākumu AWD ieskaitē. Open klasē triumfēja Kristaps Feldmanis, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns.
Vasaras autosprintā uzvaras Žentiņam, Slišānam, Slavam un Feldmanim

Priekšpiedziņas FWD klasē Modris Žentiņš pārspēja Rolandu Naudiņu un ārpus čempionāta ieskaites startējošo Andri Šperbergu. Punktus par trešo vietu guva Oto Patmalnieks. Latvijas čempionāta kopvērtējumā Žentiņš ar divām uzvarām ir līderis, bet viņam seko Uģis Vītums-Jaunzems, Ivo Eltermanis un Naudiņš.

Aizmugures piedziņas RWD klasē Andris Slišāns bija meistarīgāks nekā Edgars Eriņš, kurš startēja ar ātro Lotus Elise automobili. Slišāna trumpis izrādījās veiklības braucieni. Kristapam Misjunam trešā vieta. Latvijas čempionāta kopvērtējumā līderis ir Slišāns, kuram seko šoreiz ceturto vietu guvušais Imants Firsts un Misjuns.

AWD klasē otro posmu pēc kārtas labākais bija Andris Slava, pārspējot Kristapu Feldmani un Juri Jevhutu. Aiz Slavas kopvērtējumā otrais ir Mareks Žukurs, bet trešais – Jevhuta.

Kausa izcīņā Open klasē uzvaru guva Kristaps Feldmanis, pārspējot Oto Patmalnieku un Reini Lazdiņu. Patmalnieks gan saglabā līderpozīciju kopvērtējumā, bet aiz viņa posmos pirmās vietas guvušie Feldmanis un Agris Štikāns.

Foto: Andris Slišāns. Foto (c) Valdis Zāgeuss, go4speed.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV