Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Karro pēc piektā Anglijas motokrosa čempionāta posma kopvērtējumā otrais

EasyGet.lv, 26.06.2012. 12:13

Aizvadītajās brīvdienās norisinājās kārtējais Anglijas motokrosa čempionāta posms, kurā trešo vietu absolūti MX1 klasē izcīnīja latviešu sportists Matīss Karro, informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Karro pēc piektā Anglijas motokrosa čempionāta posma kopvērtējumā otrais

Iepriekšējais Anglijas čempionāta posms bija līdz šim labākais Karro izpildījumā – uzvarējis abos savas klases braucienos, Matīss beigās palika nepārspēts arī izšķirošajā braucienā, kurā startēja 20 labākie MX1 un 20 labākie MX2 klašu braucēji. Šīs uzvaras Karro tobrīd ļāva kļūt par Anglijas motokrosa čempionāta līderi MX1 klasē.

Piektais posms šoreiz notika Īrijā, kurā Karro trīs braucienu summā izcīnīja trešo vietu. „Kvalifikācijā paliku otrais. Pirmajā braucienā no starta aizgāju kā trešais. Priekšā bija Kevins Straibos un Martins Bārs. Nedaudz ātrāks bija Straibos, kurš atrāvās no mums, kamēr mēs ar Bāru turpinājām cīnīties. Brīžiem viņš man, bet brīžiem es viņam devu pa sāniem, taču divus apļus pirms beigām man kārtīgi pamaisīja viens atpalicējs, kas Bāram ļāva mani apdzīt. Noķēru viņu, taču apdzīt vairs nebija laika, tāpēc paliku trešais," stāsta Matīss Karro.

„Otrajā braucienā īsti nejutos savā ādā, un tāpēc beigās paliku ceturtajā vietā. Arī amortizatori motociklam nestrādāja tā, kā gribētos. Uz izšķirošo braucienu pamainījām amortizatorus, kas bija labāki, jo mocis gāja labāk. No starta kā aizgāju otrais, tā arī finišēju, jo šoreiz Straibos bija ātrāks par mani," nobeidz Karro, kurš atzina, ka pēc iepriekšējā posma uzliktās šuves viņam nav traucējušas, taču šoreiz bija citas nelielas veselības problēmas.

Nākamais starts Karro paredzēts Zviedrijā, kur notiks kārtējais pasaules čempionāta posms.

Anglijas motokrosa čempionāta kopvērtējums MX1 klasē pēc pieciem posmiem:

1. Kevin Strijbos 313
2. Matīss Karro 308
3. Shaun Simpson 277
4. Gert Krestinov 226
5. Stephen Sword 198
6. Martin Barr 189

Foto: Matīss Karro. Foto (c) Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV