Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Latvijas vīriešu volejbola izlase treniņā Valmierā faniem dalīs autogrāfus

LETA, 17.05.2007. 09:00

Šodien plkst.17 Vidzemes Olimpiskajā centrā (VOC) Valmierā Latvijas Volejbola federācija un Valmieras pilsētas pašvaldība aicina ikvienu apmeklēt Latvijas vīriešu volejbola izlases treniņu un pēc tā fotografēties kopā ar sportistiem un iegūt viņu autogrāfus.
Latvijas vīriešu volejbola izlase treniņā Valmierā faniem dalīs autogrāfus
Pasākumu rīko, lai popularizētu volejbolu un nākamnedēļ Vidzemes Olimpiskajā centrā notiekošās Eiropas līgas sacensības starp Latvijas un Slovākijas vīriešu izlasēm.

No plkst.17 norisināsies treniņš, bet tikšanās ar spēlētājiem būs plkst.19.

26.maijā un 27.maijā pirmo reizi Valmierā, VOC, norisināsies Eiropas līgas sacensības volejbolā vīriešu izlasēm. Vidzemniekiem klātienē būs iespēja vērot divas Latvijas izlases spēles ar Slovākijas izlasi. Latvijas vīriešu izlases pārējie pretinieki Eiropas līgā būs Slovākijas, Rumānijas un Turcijas valstu izlases.

Eiropas līga ir prestižākais starptautiskais turnīrs aiz Eiropas čempionāta.

Kopumā Eiropas Līgas sacensībās piedalās 12 Eiropas valstu izlases - Vācija, Spānija, Beļģija, Nīderlande, Grieķija, Čehija, Portugāle, Slovēnija, Latvija, Slovākija, Turcija, Rumānija.

Eiropas Līgas sacensības notiek jau ceturto reizi un ir kļuvušas par veiksmīgu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) rīkotu turnīru nacionālajām vīriešu izlasēm.

Jau ziņots, ka treniņus Valmierā izlase aizvada galvenā trenera Raimonda Vildes vadībā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV