Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Beach Ball 2012" nākamie posmi notiks Mazsalacā un Līvānos

EasyGet.lv, 27.06.2012. 16:23

30. jūnijā Mazsalacā un 1. jūlijā Līvānos notiks atklātā amatieru čempionāta pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2012" 2. un 3. posms, informē čempionāta organizators Aldis Riekstiņš. Tajā norisināsies cīņa par iekļūšanu finālā, kas notiks 1. septembrī Rīgā.

Čempionāts notiek 16 posmos visā Latvijā, tādējādi nodrošinot iespēju uzspēlēt un iekļūt finālā pēc iespējas lielākam pludmales volejbola cienītāju lokam. Finālā nokļūst katra posma divas labākās komandas, līdz ar to par galveno balvu - 500 Ls un dažādām pārsteiguma balvām no čempionāta atbalstītājiem - cīnīsies 32 komandas.

30.jūnija posms notiks Mazsalacas novada sporta spēļu ietvaros, kas ļaus volejbolistiem izbaudīt lielisku atmosfēru, kā arī piedalīties dažādās citās individuālajās disciplīnās (www.mazsalaca.lv). Sestdien spēls notiks Valtenberģu muižas parkā, savukārt svētdien cīņas notiks Daugavas krastā, aptuveni 2 km attālumā, dodoties no Līvāniem uz Daugavpils pusi.

Posmos var piedalīties ikviens pludmales volejbola entuziasts, kas posma norises laikā neatrodas kopējo reitingu pirmajās 60 vietās. „Viens no „Beach Ball 2012" mērķiem ir veicināt pludmales volejbola attīstību Latvijā, taču, tā kā ir pietiekoši daudz čempionātu, kurā var piedalīties profesionāļi, tad ar organizatoru komandu nolēmām pludmales volejbolam piesaistīt tieši amatieru komandas," stāsta čempionāta idejas autors Aldis Riekstiņš.

„Beach Ball 2012" laikā notiks arī dažādas, skatītājiem domātas aktivitātes ar pārsteiguma balvām. Čempionātam iespējams reģistrēties gan elektroniski, gan posma norises vietā. Vairāk informācijas par čempionāta norises vietām un reģistrāciju pieejama mājas lapā www.beachball.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV