Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Fonofest piedāvā skeitborda sacīkstes kosmosā

EasyGet.lv, 28.06.2012. 17:49

13. un 14. jūlijā mūzikas un sporta festivāla Fonofest ietvaros kosmosa izpētes centrs Happy Herbal Harvest un Clockwise Skateshop piedāvās kosmiskas skeitborda sacīkstes, informē festivāla pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonofest piedāvā skeitborda sacīkstes kosmosā

Fonofest katru gadu īpašu uzmanību velta sportiskajām aktivitātēm. Arī šogad festivālā ir plānotas gan pludmales volejbola un futbola, gan skimborda un skeitborda sacīkstes.

Turpinot iepriekšējos gados uzsākto tradīciju, arī šogad skeitborda sacīkstes būs īpaši noformētas – uz rampas tiksies labākie pašmāju kosmonauti. Pacelšanās sacensībām plānota pirmajā festivāla dienā – 13.07., plkst. 21:00, sacīkstēm ilgstot divas stundas. Pēc nolaišanās labākajiem lidotājiem īpašu balvu būs sarūpējis Clockwise Skateshop, savukārt izskatīgākos kosmonautus uz festivāla galvenās skatuves apbalvos GACHO, sadarbībā ar Happy Herbal Harvest skateboards.

Atgādinām, ka mūzikas un sporta festivāls Fonofest Uplandos pie Cēsīm norisināsies jau astoto gadu pēc kārtas, pulcējot plašu klāstu mūziku, tai skaitā The Asteroids Galaxy Tour (DK), Pērkons, Gacho, Labvēlīgais Tips, Deep Insight (Somija), Pienvedēja Piedzīvojumi un daudzus citus.

Biļetes par Ls 15.- pieejamas visās Biļešu servisa kasēs; Tele2, ISIC un Nordea klientiem biļetes pieejamas ar atlaidi.

www.fonofest.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV