Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

"Sevilla" futbolisti otro gadu pēc kārtas triumfē UEFA kausa izcīņā

LETA, 17.05.2007. 10:05

Spānijas futbola klubs "Sevilla" trešdien UEFA kausa izcīņas finālspēlē pēcspēles sitienos ar 3:2 pārspēja citu Spānijas komandu "Espanyol".
"Sevilla" futbolisti otro gadu pēc kārtas triumfē UEFA kausa izcīņā
"Sevilla" tādējādi kļuva par otro klubu UEFA kausa izcīņas vēsturē, kas triumfē turnīrā divus gadus pēc kārtas - vēl viens Spānijas klubs Madrides "Real" plūca uzvaras laurus 1985. un 1986.gadā.

Trešdienas mačā "Sevilla" izvirzījās vadībā 18.minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Adriano Koreija, tomēr jau pēc desmit minūtēm Alverts Riera panāca izlīdzinājumu.

Arī pagarinājumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem - 105.minūtē "Sevilla" atkal izvirzījās vadībā pēc Fredija Kanū sitiena, bet 115.minūtē Hunatas atjaunoja līdzsvaru.

Pēcspēles sitienu sērijā "Sevilla" bija pārāka ar 3:1.

Par mača galveno varoni kļuva pieredzējušais "Sevilla"vārtsargs Andress Palops, kas pēcspēles sitienu sērijā atvairīja trīs pretinieku sitienus.

"Es neesmu varonis, esmu tikai viens no šīs komandas spēlētājiem. Tā ir mūsu visu uzvaru, ne mana personīgā," pēc spēles sacīja Palops.

Jāatzīmē, ka Spānijas čempionātā "Sevilla" ir viena no pretendentēm uz čempionu titulu.

"Šai komandai nav griestu. Mums ir gana daudz ambīciju un mēs vēlamies spēlēt kopā ar "lielajiem" puišiem - Čempionu līgā," atzīmēja Palops.

Arī "Sevilla" galvenais treneris Huande Ramoss norādīja, ka uzvara UEFA kausa izcīņā veicinās komandas cīņassparu un noskaņojumu pirms izšķirošajām Spānijas čempionāta spēlēm.

"Šī uzvara mums noņēma smagu atbildības nastu no pleciem. Tagad paskatīsimies, vai uzvarēsim šosezon vēl kādā turnīrā," sacīja Ramoss.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV