Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Agnese Boža cīnīsies par Baltijas K-1 čempiones titulu

EasyGet.lv, 03.07.2012. 10:51

6. jūlijā plkst. 22:00 Tukumā „Rožu svētku" ietvaros notiks cīņu šovs „FREON: No ērkšķiem uz rozēm", kura galvenajā vakara mačā uz ringa kāps Latvijas titulētākā boksere Agnese Boža, lai cīnītos par vakanto Baltijas K-1 čempiones titulu svarā līdz 65 kg ar WPKA pasaules vicečempioni kikboksā igaunieti Kersti Jārvi.

Boža ar Jārvi jau vienreiz krustojušas dūres. Tas notika pērngad Igaunijā, taču toreiz meitenes cīnījās pēc kikboksa „Full contact" noteikumiem un tad cīņa beidzās pēc punktiem, kurā sānu tiesneši fiksēja draudzīgu neizšķirtu.
Šoreiz cīņa notiks Agneses dzimtenē Latvijā, bet pēc K-1 noteikumiem un armēņu izcelsmes latvietei tiks dota iespēja pierādīt, kura tad īsti ir labākā Baltijas kikboksa meistare.

„Kersti ir ļoti spēcīga sportiste. Īsts tanks. Pēc kikboksa noteikumiem kādu laiku neesmu startējusi, taču es cīnīšos, lai uzvarētu. Gribu iepriecināt savus līdzjutējus ar aizraujošu cīņu," par sevi aptuveni 10 kg smagāko pretinieci raksturoja UBO pasaules čempione boksā Agnese Boža, kura nesen atguvusies no muguras savainojuma.

Bez Božas – Jārves titula cīņas notiks vēl viens titula mačs pēc K-1 noteikumiem, kurā kulakus vicinās „Tukuma Brāļu" sportists Māris Karstais ar kjokušin karatē kluba „Bushido" audzēkni Zigmāru Čīču. Vīri cīnīsies par vakanto Tukuma K-1 čempiona jostu pussmagajā svarā ( - 80 kg). Interesants ir arī fakts, ka Karsto šim mačam gatavo pazīstamais karatē treneris Vladimirs Lavrinovičs, bet Čīčas iemaņas uzlabo Vladimira dēls, Baltijas un Latvijas K-1 čempions un Eiropas K-1 vicečempions Mareks Lavrinovičs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV