Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Šajā nedēļas nogalē notiks pirmie Red Bull Kart Fight posmi

EasyGet.lv, 11.07.2012. 15:02

Sestdien, 14. jūlijā, Kandavā un svētdien, 15. jūlijā, Jelgavā kartinga trases svilinās pirmie Red Bull Kart Fight posmi, informē Ilze Pētersone.

Red Bull Kart Fight ir starptautisks kartinga amatieru čempionāts, kas notiek vairāk kā 20 valstīs. Laikā no 14. jūlija līdz 11.augustam piecās Latvijas pilsētās: Kandavā, Jelgavā, Rēzeknē, Smiltenē un Rīgā notiks kartinga sacensību atlases posmi un 12 labākie no katra piedalīsies finālā, kas 18. augustā notiks Rīgā. Nuuuu, un uzvarētājs no Latvijas fināla, kas 18. augustā notiks Rīgā, tiks uz lielo Red Bull Kart Fight pasaules čempionātu!

Sacensībās drīkst piedalīties tikai amatieri. Sportisti, kuriem izsniegta Latvijas automobiļu federācijas licence, šoreiz paliks fanu rindās un dos iespēju izbraukāties kartinga entuziastiem. Galvenā tiesneša krēsls atvēlēts autosportistam Haraldam Šlēgelmilham, savukārt Ātruma Cilts sekos līdzi braukšanas dinamikai.

Sestdien, 14. jūlijā, tiekamies Kandavas posmā, kas notiks Kandavas Kartodromā, Jelgavas ielā 16, bet svētdienas posms norisināsies Jelgavas trasē Rullītis, Aku ceļā 1.

Lai piedalītos sacensībās, vismaz 16 gadu vecumu sasniegušajam dalībniekam jāuzrāda "ticket to ride". To var saņem Narvesen tirdzniecības vietās, iegādājoties Red Bull četrpaku. Dalībnieki, kuriem nebūs „ticket to ride", dalības maksa 5 Ls.

Reģistrāciju sacensībām notiek no plkst 10:00 – 12:00, pirmais starts 12:15. Sacensību faniem un skatītājiem ieeja bez maksas!

Red Bull Kart Fight atlases posmi:
14. jūlijs Kandava (Jelgavas iela 16)
15. jūlijs Jelgava (sporta komplekss "Rullītis", Aku ceļš 1)
28. jūlijs Rēzekne (Piemiņas iela 6, Audriņu pag.)
29. jūlijs Smiltene (Sporta komplekss „Teperis" , Blaumaņa 31)
11. augusts Rīga (Sporta komplekss 333, Sila Priedes)
Latvijas fināls 18. augusts, Rīga (Swedbank stāvlaukumā)
Pasaules fināls 2012. gada decembrī

Sacensību nolikums un papildus informācija: www.redbull.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV