Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Matīss Karro pēc kritiena atveseļojas mājās

EasyGet.lv, 11.07.2012. 16:01

Vienam no Latvijas vadošajiem motobraucējiem Matīsam Karro savainojuma izārstēšanai būs vajadzīgi vismaz divi mēneši, informē sportista preses pārstāvis Mārtiņš Jankovskis.
Matīss Karro pēc kritiena atveseļojas mājās

Atgādinām, ka Karro pirms Zviedrijas "Grand Prix" kvalifikācijas sacensībām piedzīvoja smagu kritienu, pēc kura sportists nonāca slimnīcā. Tikai nesen Matīss atgriezās Latvijā, lai tagad sāktu atveseļošanās procesu. Jautājot par liktenīgo kritienu, Karro pagaidām neko nezināja pastāstīt. „Neko neatceros no sestdienas vakara līdz nākamajai ceturtdienai, tāpēc grūti kaut ko komentēt, kas īsti notika. Man liekas, ka man slimnīcā deva pretsāpju zāles, lai es gulētu un nekustētos," iesāk Matīss Karro.

„Tagad esmu mājās un sāku atveseļošanās procesu. Ārsti man konstatēja smadzeņu satricinājums, tāpēc galva joprojām ir dulla. Arī mugura vienā vietā sāp, tāpēc esmu spiests staigāt ar speciālu muguras sargu. Nezinu, ko tas nozīme. Cik man teica, tad ar šādu sargu būs jāstaigā trīs mēneši, taču ceru, ka pietiks ar diviem mēnešiem," optimismu nezaudē Karro, kurš piebilst, ka tagad nekādu ar sportu saistītu aktivitāšu. „Guļu mājās un nedaudz sēžu pie TV, ko it kā arī nedrīkstot. Bet nav jau ko citu darīt – apguļos un skatos TV."

Lai arī šajās brīvdienās Ķeguma posmā Matīsu uz starta neredzēsim, sportists solījās būt klāt Ķegumā. „Staigāt varu pusdienu un tad iestājas nogurums. Tagad cenšos atpūsties tā, lai varētu aizbraukt uz Ķeguma posmu. Gribu redzēt, kā tur viss notiek, kā arī satikt un aprunāties ar latviešu faniem, saviem atbalstītājiem."

Šobrīd prognozēt laiku, kad Karro varētu atsākt braukt, ir pagrūti. Arī Matīss nezina, kad varētu atgriezties trasē. „Grūti šobrīd pateikt, kad varētu atsākt braukt. Viss atkarīgs no tā, kā jutīšos. Ja varēšu, braukšu jau šogad, ja nē, tad gatavošos nākamajai sezonai," ar dziļu nopūtu nosaka Matīss.

„Noteikti gribētu pateikt lielu paldies visiem faniem un atbalstītājiem, kuri man juta līdzi un bija kopā ar mani šajā grūtajā brīdī. Lai arī ļoti gribēju startēt Ķegumā un braukt savu fanu priekšā, diemžēl šogad man tas ies secen. Tāds ir tas motosports, neko padarīt – vienu dienu tu vari braukt, cīnīties par Top 10, bet otru dienu jau gulēt gultā," nobeidz Karro.

Foto: Motobraucējs Matīss Karro. Foto (c) Ray Archer, www.steveturnerracing.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV