Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Kaspars Launerts turpina uzvaras gājienu veloseriālā „Aerobike.lv ITT Kauss"

EasyGet.lv, 12.07.2012. 10:17

11. jūlijā Jūrmalā noslēdzies „Aerobike.lv ITT Kauss" 4. Posms. Jau otro posmu pēc kārtas nepārspēts paliek jaunais talants Kaspars Launerts, 20km distanci pieveicot ar laiku 0:26:58, vidējais ātrums 44,4 km/h, informē "Latvijas Riteņbraukšanas asociācijas" valdes priekšsēdētājs Gusts Eisaks.
Kaspars Launerts turpina uzvaras gājienu veloseriālā „Aerobike.lv ITT Kauss"

Atpaliekot no uzvarētāja +18sek, otro labāko laiku uzrādīja kopvērtējuma līderis Rihards Bartuševics (Mārupe), trešais Uldis Reiters (RRS).

Dalībniekiem distancē bija jāveic 3 Lielupes apļi pa 6.5km. Trase bija tehniska ar vairākiem pagriezieniem un laba seguma taisnākiem ceļa posmiem, kuros varēja attīstīt pieklājīgus ātrumus. Sacensībās valdīja patīkama gaisotne, to palīdzēt uzturēja saulains silts laiks. Par sacensībās notiekošo informēja sporta komentētājs Andris Rupais. Īpašs paldies jāizsaka Jūrmalas domei par pasākuma atbalstīšanu.

Kopvērtējuma līdera pozīcijas pārliecinoši saglabā Rihards Bartuševics - 161 punkts, aiz viņa seko Vitālijs Korņilovs (Alpha Baltic) - 118 punkti. Nākamais „Aerobike.lv ITT Kausa" posms norisnāsies 1. augustā Salaspilī. Arī šoreiz braucējiem būs jāveic divtik garāka distance nekā pirmajā seriāla aplī.

Informācija, sacensību rezultāti un bildes pieejamas: www.aerobike.lv.

Foto: Kaspars Launerts. Publicitātes foto 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV