Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ Latvijas autosportā – drifts, trofireids un latvieši NEZ rallijkrosā

EasyGet.lv, 13.07.2012. 11:25

Šajā nedēļas nogalē Latvijā paredzēti divi autosporta notikumi – Latvijas drifta čempionāta un kausa izcīņas posms Daugavpilī, kā arī Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms „Virgas manevri", kas notiks Liepājas puses Virgā, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns. Latvijas sportistu pulks spēkosies arī Lietuvā, kur Vilkiču trasē notiks Ziemeļeiropas rallijkrosa un kroskartu čempionāta posms.

Daugavpilī, kartodromā Blāzma, pulcēsies gan Latvijas Pro drifta čempionāta dalībnieki, gan Latvijas kausa ProAm un Street klašu pārstāvji. Drifts Daugavpilī strauji iemanto skatītāju atzinību un popularitāti, tāpēc noteikti kļūst arvien saistošāks arī vadošajiem Latvijas braucējiem. Sacīkste sāksies sestdien pl.14:00, bet jau piektdienas vakarā Daugavpils iedzīvotāji un viesi varēs vērot drifteru parādes braucienu pilsētas ielās. Informācija: http://www.facebook.com/pages/Latvian-Drift-page/167663706654692

Trofireids „Virgas manevri" būs Latvijas trofireidu čempionāta trešais posms. Sestdien un svētdien Virgā un tās apkārtnē notiekošais posms pulcēs labākos trofireidu braucējus, savukārt skatītājiem būs iespēja vērot, kā ar vairāk vai mazāk pārbūvētiem apvidus automobiļiem iespējams izbraukt tur, kur „normāla cilvēka" prātā esošā fizika paredz bezcerīgi nogrimt. Informācija: www.trofi.lv un www.4x4klubs.lv.

Latvijas sportistu pulks – kopumā 14 – nedēļas nogalē startēs NEZ rallijkrosa čempionāta trešajā posmā un NEZ kroskartu čempionāta otrajā posmā Lietuvā, Vilkiču trasē. Trase atrodas netālu no Klaipēdas. Mūsu sportisti cīnīsies salonautomašīnu klasēs NEZ 1600, NEZ 2000 un NEZ Open, kā arī kroskartu CK 125 un CK 650 kategorijās. Informācija un tiešsaistes ziņas: www.autocross.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV