Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Latvijas līdzjutējus aicina uz Rally Estonia

EasyGet.lv, 13.07.2012. 12:50

Nākamnedēļ, 20. un 21. jūlijā, Igaunijā notiks autorallijs „Auto24 Rally Estonia", kas būs arī Latvijas rallija čempionāta piektais posms, informē LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns. Zvaigžņu pārbagāto rallija sacīksti aicināti apmeklēt arī Latvijas līdzjutēji.

Sacensību organizatori ziņo, ka arī Latvijā tirdzniecībā pieejamas ieejas kartes gaidāmajai sacīkstei. Līdzjutēji tās var iegādāties Sportland veikalā Rīgā, t/c Alfa, kā arī visos SKY lielveikalos. Skatītāju rallija gids nopērkams visās Igaunijas Olerex degvielas uzpildes stacijās, turpat iegādājamas jau minētās skatītāju kartes. Starp citu, arī robežpilsētā Valgā ir Olerex DUS, kas varētu būt pirmā materiālu iegādes vieta. Skatītāju rallija gidos informācija ir ne tikai igauņu, bet arī angļu un latviešu valodā.

Sacensību laikā „Auto24 Rally Estonia" oficiālais radio būs atrodams 99,1 Mhz frekvencē. Pārraides no ātrumposmiem vadīs arī Latvijas komentētājs Oskars Kaņeps Kalniņš.

Latvijas rallija čempionāta oficiālā mājas lapa: www.autorally.lv. Rallija „Auto24 Rally Estonia" informācija: www.rallyestonia.ee.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV