Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Mērķis – noturēt un atgūt līderpozīciju

easyget.lv, 17.05.2007. 10:45 | komentāri (1)

„SEB Unilīzinga” rallija komanda uz ralliju „Talsi” šajā nedēļas nogalē dosies ar mērķi noturēt un atgūt līderpozīciju LMT Latvijas rallija čempionātā un Latvijas kausa izcīņā.
Mērķis – noturēt un atgūt līderpozīciju
Jānis Vorobjovs/Guntis Ervalds pēc diviem ziemas posmiem LMT Latvijas čempionāta N4 klases kopvērtējumā ir izvirzījušies vadībā, un viņu mērķis rallijā „Talsi” ir šo līderpozīciju noturēt. „Noskaņojums kaujiniecisks, kā vienmēr,” ekipāžas izjūtas pirms vasaras sezonas pirmā rallija formulē Guntis Ervalds. „Vēl izbrauksim pēdējos testus, pārbaudīsim auto un ceturtdien sāksim pierakstīt trasi.”

Rallijs „Talsi” pārtrauks divus mēnešus ilgušo starpsezonu pauzi un ievadīs Latvijas rallija vasaras sezonu. „Būs interesanti paskatīties, kā katrs ir izpildījis savus ziemas „mājas darbus”,” saka Guntis Ervalds. „Sagaidāms, ka mūsu N4 klasē būs pamatīga intriga, nopietnas cīņas, jo neviens nebūs lēns. Turklāt vēl viens papildus konkurents – Somijas čempions Jari Ketomā. Es uzskatu, ka viņš noteikti iesaistīsies cīņā par augstām vietām. Katrā ziņā – svētdien vakarā viss kļūs zināms.”

„Domāju, ka pārsteigumu netrūks, tikai jautājums – no kuras puses,” piebilst Guntis Ervalds. „Šogad LMT Latvijas čempionāts ir interesants ar to, ka N4 klasē rezultāti ir neprognozējami. Arī tagad Talsu rallijā varētu būt vismaz 10 ekipāžas, kas reāli cīnīsies par uzvaru, jo ir ieguldījušas lielu darbu un arī finansu līdzekļus, gatavojoties vasaras sezonai.”

Talsos nu jau ar savu, nevis kā ziemā – ar īrētu – automašīnu startēs otra „SEB Unilīzinga” rallija komandas ekipāža Egils Īle/Māris Īle. Izstāšanās rallijā „Siguldā” uz slikto pusi ietekmēja brāļu situāciju Latvijas kausa izcīņā AL2000 klases kopvērtējumā, tāpēc Talsos viņi ir apņēmības pilni šo situāciju labot. „Noskaņojums pirms rallija mums ir kā vajag, un mērķi tie paši – uzvarēt!” saka Egils Īle. „Beidzot esam saņēmuši savu „VW Golf S1600”, vēl tikai atlicis to nedaudz izmēģināt uz grants, jo pa asfaltu jau esam pabraukuši. Skaļš gan tas auto – esam iegādājušies treniņu saruniekārtu, citādi pārbraucienos viens otru nedzirdēsim!”

Rallija „Talsi” atklāšana notiks Sauleskalna estrādē, šo sestdien plkst.17:30. Pirmais starts paredzēts plkst.19:00, un pirmie divi ātrumposmi notiks Talsu pilsētā. Svētdien, 20.maijā pirmā ātrumposma starts būs plkst.9:15.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV