Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"VEF Rīga" aicina kluba komandai pievienoties jaunas karsējmeitenes

EasyGet.lv, 01.08.2012. 11:21

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" izsludina uzņemšanu karsējmeiteņu deju grupā 2012./13.gada sezonai, informē "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa. Pieteikšanās noristēs no 1. līdz 19. augustam.

Galvenās prasības kandidātēm – laba dejotprasme, vismaz 18 gadi, augsta atbildības sajūta, dzīvesprieks, labas komunikācijas prasmes un vēlme iesaistītes arī dažādos kluba sociālajos projektos, kā arī iespēja piedalīties treniņos vismaz trīs reizes nedēļā un visās kluba oficiālajās spēlēs. Īpaši atzinīgi tiks vērtēta iepriekšēja skatuves pieredze, iemaņas akrobātikā un motivācija kļūt par "VEF Rīga" karsēju.

„VEF Rīga" piedāvā dejotājām kļūt par nozīmīgu Latvijas vadošā basketbola kluba sastāvdaļu, attīstīt savu dejotprasmi profesionālas treneres-horeogrāfes vadībā, iespēju uzstāties plašai auditorijai daudzfunkcionālajā sporta hallē „Arēna Rīga" Eiropas kausa un VTB Vienotās līgas, reģionu pilsētās - Latvijas Basketbola līgas spēlēs, kā arī citos kluba atbalstītos un organizētos pasākumos – "VEF Rīgas skolu superlīga", diennakts basketbola turnīrs "Krastu mačs" u.c.

"VEF Rīga" padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups: "Līdzjutēju atbalstam nozīmīgās spēlēs var būt komandas rezultātu izšķiroša nozīme. Karsējmeiteņu galvenais uzdevums ir spēt aizraut skatītājus, motivēt viņus arvien vairāk just līdzi savai komandai, būt par paraugu faniem un atbalstu spēlētājiem. Tāpēc mēs aicinām atsaukties meitenes, kas ir ne vien labas dejotājas, bet arī dzīvespriecīgas, enerģiskas, smaidīgas un spēj labi sastrādāties komandā."Pieteikšanās no 1. līdz 19.augustam. Dalībnieču atlase notiks laika posmā no 21. Līdz 28.augustam. Anketa un plašāka informācija par uzņemšanu pieejama "VEF Rīga" mājas lapā www.vefriga.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV