Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" uzstāsies Rīgas labākie dīdžeji

EasyGet.lv, 06.08.2012. 16:30

18.-19.augustā notiekošajā Baltijā vērienīgākajā brīvdabas diennakts basketbola turnīrā "Krastu mačs" uzstāsies galvaspilsētas labākie dīdžeji, kā arī mākslinieks no Francijas dj Defkut – viens no vadošajiem klubu dīdžejiem Skandināvijā, informē "VEF Rīga" direktore Laila Spaliņa.

Turnīra dalībniekus un apmeklētājus 18. augustā jau no plkst.13:00, kad laukumā pie Latvijas Nacionālās operas (LNO) sāksies "Krastu mača" trīs punktu metienu un bumbas triekšanas grozā no augšas konkursi, izklaidēs tādi populāri mākslinieki kā dj Rapa, dj AIVA, dj Bogdan Taran un dj Rudd. Sestdienas vakaru noslēgs īpašais viesis no Francijas dj Defkut.

Savukārt pusnaktī, kad īpašas gaismas un video instalācijas izrotās LNO ēku, uzstāsies dj Kasapr Kondrat. Nakts programmā - dj Get Dizzy, dj Ratz Lukas un Rocknrolla. Sestdienas rītā basketbolistus un līdzjutējus uzmundrinās dj Artūrs Mednis (JaffaRiga), pēc tam dj Aspirīns, dj Tribe, bet pasākumu noslēgs dj Monsta, kurš tāpat kā dj Rapa, dj AIVA, dj Rudd, dj Get Dizzy, dj Rocknrolla, Artūrs Mednis un dj Aspirīns ir zināms basketbola līdzjutējiem no viesošanās Latvijas čempionvienības "VEF Rīga" starptautisko turnīru spēlēs Arēnā Rīga.

"Krastu mačā" sacenšas divas komandas – Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Rezultāts tiek skaitīs kopsummā no starta līdz finiša svilpei, finālā noskaidrojot uzvarējušo Daugavas krastu. Pirmais "Krastu mačs" 2010.gadā noslēdzās ar Daugavas kreisā krasta uzvaru pār labo krastu ar rezultātu 1417:1326, savukārt pērn labais krasts revanšējās - 1311:1155.

„Krastu mačs" ir ne tikai sporta, bet arī izklaidējošs kultūras pasākums, kur līdz ar basketbolu visu diennakti uzstājas labākie dīdžeji, kā arī notiek dažādas ar basketbola kultūru saistītas aktivitātes - karsējmeiteņu, ielu vingrotāju, BMX un trial šovi u.tml.

Precīzs dj line-up ar konkrētiem uzstāšanās laikiem lasāms draugiem.lv/krastumacs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV