Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LVM Dabas sporta zālē notiks nūjošanas meistarklases un sporta diena bērniem

EasyGet.lv, 06.08.2012. 16:57

Ceturtdien, 9. augustā, no plkst. 11:00 līdz 13:00 AS "Latvijas valsts meži" (LVM) īpaši veidotajā sporta un atpūtas objektā – Dabas sporta zālē – Vērmanes dārzā notiks bezmaksas sporta diena bērniem. Tajā pasaku tēlu Vinnija Pūka un Sivēntiņa vadībā bērniem un viņu vecākiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādās stafetēs, rotaļās, spēlēs, kā arī viktorīnās. Turklāt ikvienam sportot gribētājam būs iespēja saņemt lielākas un mazākas pārsteigumu balvas. Savukārt trešdien, 8. augustā, no plkst. 17:00 līdz 20:30 ikviens varēs apgūt nūjošanas iemaņas sertificētas instruktores vadībā, informē Ilze Meirupska.

Bērnu sporta dienā Vērmanes dārzā paši mazākie apmeklētāji varēs izjust sacensību garu, spēlējot kriketu, izmēģinot spēkus krāsainajos riņķos, pārbaudot savu veiklību spēlēs ar bumbiņām, kā arī citās atrakcijās, kuras būs sarūpējis bērnu centrs Ķipars. Savukārt, lielākiem būs iespēja trenēties lēkšanā ar maisu, piedalīties, stafetēs ar tauriņu ķeramo, kā arī iemēģināt virkni spēka un precizitātes sacensības ar virvi un bumbām.

Savukārt, trešdien, 8. augustā, no plkst. 17:00 līdz 20:30 Dabas sporta zālē bezmaksas būs iespēja apgūt nūjošanas iemaņas. Lai piedalītos nūjošanas meistarklasēs, nepieciešams ērts, kustības neierobežojošs apģērbs, bezpapēžu apavi ar lokanu zoli, kā arī labs garastāvoklis un vēlme apgūt nūjošanas iemaņas. Ar nūjošanu iespējams nodarboties jebkuros laika apstākļos, lietainā laikā vien vajadzīgs mitrumu un vēju aizturošs apģērbs, kas pasargās no izmirkšanas nodarbības laikā.

Nūjošanas meistarklašu programma 8. augustā:
Plkst. 17:00 līdz 17:30 Nūjošanas Federācijas instruktores Lindas Andrusas konsultācijas par nūjošanu, pareizā ekipējuma izvēli un citiem jautājumiem.
Plkst. 17:30, 18:30, 19:30 Nūjošanas meistarklašu sākums, katras nodarbības ilgums – 45 minūtes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV