Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli tiekas sezonas noslēgumā Biķerniekos

EasyGet.lv, 07.08.2012. 14:39

Septembra pirmajā svētdienā Biķernieku kompleksajā sporta bāzē notiks sezonas lielākais un ātrākais autosporta pasākums – Latvijas un Igaunijas dragreisa sezonas fināls „Bridgestone Dragrace Cup 2012", kurā tiksies Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli, informē Ilze Fridrihsone.
Baltijas ātrākie dragsteri un motocikli tiekas sezonas noslēgumā Biķerniekos

2. septembrī Biķernieku trasē pulcēsies visi ātrāko Baltijas automašīnu īpašnieki, jo vienlaicīgi notiks Latvijas un Igaunijas Dragreisa un Moto Dragreisa Čempionātu finālsacensības. Skatītājus priecēs īpaša sacensību dalībnieku parāde, Bridgestone drifta šovs un Glamorous karsējmeitenes, bet sacensību izskaņā notiks tradicionālais „Rubbers" riepu kūpināšanas šovs, kurā uzvarētāju ar savām ovācijām noteiks fani. Ātrākā motocikla īpašniekam īpašs uzvarētāja kauss no sacensību organizatora – reklāmas aģentūras „Auzas Tautumeita", visiem skolēniem dāvanā „Pērnes" kartupeļu plāksnītes, bet dzirkstošo vīnu uzsauc „Alita".

Biļetes jau tagad variet iegādāties „Biļešu servisa" tirdzniecības vietās, DUS „Statoil", kā arī www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā ir LVL 5,00 (līdz 15. augustam), bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 7 līdz 14 gadiem (uzrādot skolēna apliecību) – LVL 2,00.

Foto: Dragreiss. Foto (c) Deniss Podnebess

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV