Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV ēterā – Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas tiešraide

EasyGet.lv, 09.08.2012. 13:56

Noslēdzot 17 dienu ilgo olimpisko maratonu, svētdien, 12. augustā plkst. 22:50 Latvijas Televīzijas 1. un 7. kanāla ēterā tiešraidē – Londonas olimpisko spēļu noslēguma ceremonija, informē Latvijas Televīzijas pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

LTV1 to varēs skatīties 4:3 attēla formātā ar surdotulkojumu, bet LTV7 – 16:9 attēla formātā.

Londonas olimpiskajā stadionā svinīgā noslēguma ceremonija solās būt tikpat krāšņa, kāda bija atklāšanas ceremonija. Noslēguma svinībām sportistus, līdzjutējus un skatītājus iepriecinās tādu leģendāru britu mākslinieku uzstāšanās kā, piemēram, „The Who", Take That", „Blur", „New Order", Džordžs Maikls u.c.

Darbu Londonā noslēgs arī LTV7 aģentu misija. Kā ziņots, visas olimpiādes laiku Londonā strādāja Māris Rīmenis, Anatolijs Kreipāns, Dāvids Ernštreits, Armands Tripāns, Jānis Šēnbergs un Egils Kurpnieks. Savukārt Uģis Joksts un Reinis Ošenieks vadīja olimpisko sporta studiju, izjautājot ekspertus un viesus LTV studijā Zaķusalas krastmalā. Savukārt svaigākās ziņas no Londonas, spilgtākie momenti, zelta mirkļi, ekskluzīvi materiāli un LTV7 sporta žurnālistu blogu ieraksti – LTV mājas lapā www.ltv.lv.

Tā kā LTV ir ieguvusi raidtiesības uz lielāko daļu no 2014.gada Soču Ziemas un 2016.gada Rio Vasaras Olimpiskajām spēlēm, nākamās olimpiskās pārraides LTV ēterā jau pēc diviem gadiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV