Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Visi trīs Latvijas BMX riteņbraucēji iekļūst pusfinālā

www.olimpiade.lv, 09.08.2012. 18:52

Olimpiskais čempions Māris Štrombergs un Edžus Treimanis ceturtdien Londonas olimpiskajās spēlēs garantēja vietu pusfinālā jau pēc pirmajiem trim ceturtdaļfināla braucieniem, bet Rihards Veide to izdarīja pēc atlikušajiem diviem braucieniem.

Savā ceturtdaļfinālā Štrombergs braucienos ieguva otro, piekto un pirmo vietu, savukārt Treimanis, kurš trešdien kvalifikācijā piedzīvoja kritienu, savā ceturtdaļfinālā finišēja ceturtais, sestais un otrais.

Rihardam Veidem savā ceturtdaļfinālā bija jācer uz labiem rezultātiem atlikušajos divos ceturtdienas braucienos, kuros tika noteikti pārējie pusfinālisti, kas sacensības turpinās jau piektdien, kad notiks arī fināls. Pirmajos trīs braucienos Veide bija sestais, ceturtais un trešais, bet pēdējos divos braucienos ceturtā un otrā vieta arī viņam deva vietu pusfinālā.

Piektdienas sacensībās 16 braucēji būs sadalīti divos pusfinālos. Pēc trim braucieniem katrā no tiem četri braucēji ar mazāko vietu summu kvalificēsies vienīgajam izšķirošajam finālbraucienam.

Vairāk: http://www.olimpiade.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV