Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pirmdien īpašā ceremonijā Rīgas lidostā sagaidīs divkārtējo olimpisko čempionu Štrombergu

EasyGet.lv, 12.08.2012. 16:03

Pirmdien, 13.augustā, mājās no Londonas Olimpiskajām spēlēm ierodas divkārtējais Olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanas vēsturē Māris Štrombergs un visa BMX Olimpiskā komanda, informē LOK speciāliste sabiedrisko attiecību jautājumos Ilze Āķe-Vīksne.

Ar Māri Štrombergu kopā atlidos BMX braucēji Edžus Treimanis un Rihards Veide, treneris Ivo Lakučs, trenera palīgi Uldis Pūcītis un Normunds Taims kā arī mehāniķis Gundars Osis. Kopā ar sportistiem atlido arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis un ģenerālsekretārs Einars Fogelis.

Puiši starptautiskajā lidostā "Rīga" ielidos pulksten 17:50 ar lidsabiedrības „airBaltic" reisu BT 652.

Jau tagad zināms, ka īpašu ar dažādiem pārsteigumiem bagātu sagaidīšanas ceremoniju leģendārajai BMX komandai organizē VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga"" un nacionālā lidsabiedrība „airBaltic" sadarbībā ar LOK.

Visi sportistu līdzjutēji, draugi un tuvinieki tiek aicināti ierasties lidostā un ar skaļām ovācijām sagaidīt mūsu leģendāro BMX riteņbraucēju Māri Štrombergu! Pēc svinīgās sagaidīšanas lidostā, speciāli organizēts Olimpiskais divstāvu autobuss Olimpiešus un viņu atbalstītājus vedīs uz Valmieru, kur pulksten 21:00 valmierieši organizē puišiem vēl vienu svinīgu sagaidīšanu Valmieras Rātslaukumā.

Visi Māra Štromberga sagaidītāji un līdzjutēji, kas lidostā „Rīga" ieradīsies uz īpašo sagaidīšanas ceremoniju, lidostas īstermiņa autostāvvietā laika posmā no plkst.16:00 – 19:00 savus auto varēs novietot bez maksas.

Arī šodien – 12.augustā, plkst. 23:30 ar aviokompānijas „Lufthansa" reisu no Frankfurtes Rīgā tiks sagaidīti Londonas XXX Olimpiādes spēļu bronzas medaļas ieguvēji pludmales volejbolā Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš ar treneri Aigaru Birzuli.

Arī pludmales volejbolistu sagaidītājiem būs pieejama bezmaksas īstermiņa auto stāvvieta laika posmā no plkst.22.00 – 01:00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV