Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Notiks tradicionālais Žoltoka piemiņas turnīrs

EasyGet.lv, 14.08.2012. 13:53

No 30. augusta līdz 1. septembrim „Volvo Sporta Centrs" ledus hallē Rīgā notiks tradicionālais 8. Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Dānijas U-20 un Krievijas U-18 izlases, informē Latvijas Hokeja federācijas preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U-20 izlases gatavošanās posmiem Pasaules U-20 čempionātam elites divīzijā, kas gadu mijā no 26. decembra līdz 5. janvārim norisināsies Krievijas pilsētā Ufā. Lielākā daļa Latvijas U-20 izlases kandidātu „HK Rīga" sastāvā galvenā trenera Leonīda Tambijeva vadībā sezonai gatavojās jau no jūlija sākuma. Arī pirms Sergeja Žoltoka piemiņas turnīra Latvijas U-20 izlase aizvadīs divu dienu treniņnometni.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs U-20 komandām tradicionāli augusta beigās tiek organizēts kopš 2005. gada, un Latvijas U-20 izlasei tikai vienu reizi izdevies uzvarēt šajā turnīrā (2008). Pērn Latvijas juniori uzvarēja Dānijas vienaudžus, bet zaudēja turnīra uzvarētājiem Krievijas U-18 izlases hokejistiem un Baltkrievijas U-20 izlasei, un ierindojās trešajā vietā.

Turnīru organizē Latvijas Hokeja federācija ar Rīgas Domes atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV